Curs valutar BNR pentru joi, 16 aprilie. Cât este Euro la casele de schimb?

Curs valutar BNR pentru joi, 16 aprilie. Cât este Euro la casele de schimb?
Curs BNR pentru 16 aprilie

Banca Națională a României indică noi cotații pentru valorile monedelor de circulație internațională. Cât sunt: Euro, Dolarul sau Francul elvețain azi, 16 aprilie?

Curs valutar BNR pentru joi, 16 aprilie

Banca Națională a României indică noile cotații în jurul orelor 13:10, pe site-ul oficial al BNR. Până actunci, iată evoluția monedelor de circulație internațională, dar și a Indicelui ROBOR din cursurile precedente! Indicele ROBOR calculat la 3 luni a stagnar la 2.51%, la fel ca și cel calculat la 6 luni care are tot 2.59%. Indicele calculat la 12 luni a scăzut cu -0.01, ajuns astfel la 2.63%.  „România stă foarte prost la deficitul bugetar, la datoria publică și la inflație. Dacă la acest ultim capitol lucrurile sunt în derapaj, pot reveni la normal cu ușurință, este mult mai complicat atunci când vine vorba despre deficitul bugetar”
Bogdan Glăvan, profesor de economie și directorul Centrului de Economie Politică și Afaceri „Murray Rothbard”

„ROBOR este un indicator foarte important, de referință, pentru calculul dobânzilor creditelor luate în lei. Denumirea lui vine de la abrevierea termenilor Romanian Interbank Offered Rate. Cu ajutorul lui, băncile stabilesc dobânzile la ratele pe care va trebui să le plătim în fiecare lună. Tehnic vorbind, ROBOR este calculat în fiecare zi de către Banca Națională a României și reprezintă media aritmetică a cotațiilor practicate de primele 10 bănci din țara noastră. În funcție de acest indice, toate băncile vor stabili valoarea dobânzilor variabile, astfel că el are o puternică influență în calculul ratelor lunare resimțite de către cei ce au credite în derulare, luate în lei”
(Sursa: financer.com)

Curs valutar BNR 16 aprilie
Curs valutar BNR 16 aprilie

Curs valutar BNR pentru: Euro

Cursul valutar anterior a arătat că un euro a avut valoarea de 4.8345 Lei, alături de variația pozitivă de +0.0018 Lei.

Curs valutar BNR pentru: Dolar

Un Dolar a avut valoarea de 4.4215 Lei în cursul precedent, conform Băncii Naționale a României, alături de variația pozitivă de +0.0065 Lei.

Curs valutar BNR pentru: Liră sterlină

O Liră sterlină a avut valoarea de 5.5327 de Lei în cursul anterior indicat de Banca Națională a României, alături de variația negativă de -0.0072 de Lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI