Cuplul celebru din România care va avea gemeni. Artiștii sunt în al nouălea cer

Cuplul celebru din România care va avea gemeni. Artiștii sunt în al nouălea cer
Cuplul celebru din România care va avea gemeni. Își doreau copii, dar nu știau că vor fi doi. Au rămas total șocați.

Formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din lumea mondenă românească. Au deja un copil și și-au mai dorit alții, însă nu s-ar fi gândit niciodată că vor avea gemeni. Vestea sarcinii a declanșat momente foarte sensibile între cântăreți, la mijloc fiind vorba despre suspiciuni de infidelitate. Cine este cuplul celebru din România care va avea gemeni.

Cuplul celebru din România care va avea gemeni

Este vorba despre Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu. Cei doi parteneri formează o familie din anul 2016 și au deja o fetiță pe nume Selena Maria, în vârstă de șase ani. Cuplul de cântăreți de muzică populară și-a dorit să mai aibă copii. Totuși, niciodată nu s-au gândit că ar urma să aibă gemeni.

Toate detalii despre sarcina pe care o poartă au fost date de către Amalia Ursu în direct, la televizor. Interpreta de muzică populară a mărturisit că a fost absolut șocată când a aflat că este însărcinată cu gemeni.

„Ne doream (copii – n.r.), dar n-am știut că vor fi doi. Eu am fost un pic în stare de șoc atunci. N-am știut că vor fi doi”, a spus Amalia Ursu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Bineînțeles, atât ea, cât și partenerul său sunt în al nouălea cer. Artiștii sunt entuziasmați să primească în sânul familiei lor încă doi copilași. Nu la fel de bună a fost și reacția fetiței lor, Selena Maria. Aceasta a primit cu tristețe vestea că va fi soră mai mare pentru alți frățiori.

„Am fost cu Selena la radiografie. A plâns, a urlat”, a spus Vasilică Ceterașu despre reacția fiicei sale.

Vasilică Ceterașu, înșelat de Amalia Ursu?

În prezent, Amalia Ursu se simte foarte bine. Este însărcinată în 13 săptămâni și nu a avut decât o singură dată pofte. Ca la începutul multor sarcini, s-a confruntat și ea cu grețuri, însă perioadele grele din primele luni de sarcină au trecut.

Amalia Ursu continuă să participe la evenimente alături de Vasilică Ceterașu. Dacă acum lucrurile funcționează bine între cei doi soți, nu a fost la fel și la început. Când a aflat vestea despre sarcina pe care o partă partenera lui, Vasilică Ceterașu a avut multe suspiciuni legate de o eventuală infidelitate.

Totul a pornit de la faptul că medicul la care a mers Amalia Ursu la consultații a făcut un calcul aproximativ în legătură cu momentul conceperii sarcinii. Potrivit acestora, cântăreața ar fi rămas însărcinată într-o perioadă care coincidea cu un turneu al lui Vasilică Ceterașu în Statele Unite ale Americii.

„Mi-a dat doamna doctor niște calcule și m-a dereglat. Eram în turneu în America, singur. Dar astea dau randament după”, s-a exprimat partenerul Amaliei Ursu.

În ciuda provocărilor cu care s-au confruntat, ambii parteneri sunt liniștiți și își așteaptă cu nerăbdare copiii. Momentan, părinții nu cunosc sexul bebelușilor. Cert este că Amalia Ursu își dorește să fie mamă de băieți, de această dată.