Cuplul celebru de la Survivor România, un nou pas în relația lor. Ce și-au cumpărat

Cuplul celebru de la Survivor România, un nou pas în relația lor. Ce și-au cumpărat
Cuplul celebru de la Survivor Romania, un nou pas in relatia lor

Noul membru al familiei celui mai cunoscut cuplu de la Survivor România i-a lăsat pe fani cu ochii în lacrimi de emoție. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț. Despre cine este vorba, de fapt.

Cuplul de la Survivor România care și-a mărit familia

Emisiunea Survivor România este cunoscută pentru probele sale solicitante, traseele extenuante, condițiile grele de supraviețuire din jungla dominicană, dar și pentru relațiile amoroase și cele de amiciție care s-au format în cadrul competiției.

Un exemplu pozitiv îl reprezintă cuplul format de Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând și sunt pregătiți să ducă relația la următorul nivel. Cei doi foști concurenți de la Survivor România formează un cuplu de luni bune și au planuri mari pentru viitor.

Recent, cei doi foști Războinici au distribuit un videoclip în care l-au prezentat fanilor pe noul membru al familiei lor. Deși admiratorii celor doi așteptau vestea cea mare, anume că Marilena și Andrei vor deveni părinți, iată că membrul familiei este un cățeluș simpatic, pe nume Max.

„Hello fanilor de pe Instagram! Noi avem un câine, am făcut și un vlog pe care nu avem timp să îl edităm. Uitați-l pe Max, el este cățelul nostru! Salută lumea de pe Instagram! Utați cât de bine suntem noi împreună, pentru că mă tot întreba lumea de ce nu mai postăm.

Sutem aici, bineînețeles, cu copilul nostru. Ce leneș e! Vrem să facem un Tik Tok, pentru că avem unele care au spart, cu milioane de vizualizări.”, au spus cei doi pe Instagram.

Relația dintre Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu a început de la un vlog

Povestea de dragoste dintre Marilena și Andrei a început dintr-o întâmplare, atunci când fostul Războinic a vrut să filmeze un vlog alături de frumoasa blondină. Chimia dintre cei doi a fost vizibilă încă din prima clipă, iar odată ce și-au dat o șansă au realizat cât de compatibili sunt.

Marilena: Nu-mi trecea prin cap. La acel moment eu nu eram singura. Dupa ce m-am intors chiar nu ma gandeam sa am o relatie, eram completa, asa credeam eu. Dupa acel vlog pe care l-am facut cu Andrei, am simtit ceva ce era nou pentru mine.

Andrei: Talentul meu de a cuceri o persoane. Pur si simplu am vrajit-o. A fost o chimie copilareasca. Eu revad vlogul ala si ma amuz pentru ca vad o sclipire in ochii nostri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI