Cuplu surpriză în showbiz! Brad Pitt are iubită cu 29 de ani mai tânără

Cuplu surpriză în showbiz! Brad Pitt are iubită cu 29 de ani mai tânără
Brad Pitt are o nouă iubită

Un nou cuplu surpriză a apărut în showbiz-ul de peste Ocean! După aproape trei ani de la divorțul cu scandal de Angelina Jolie, Brad Pitt simte din nou fiorii dragostei. Nou iubită a actorului este cu nu mai puțin de 29 de ani mai mică decât el.

Brad Pitt are iubită cu 29 de ani mai tânără

Este oficial, Brad Pitt, 58 de ani, nu mai suferă după despărțirea de Angelina Jolie. Celebrul actor are acum o nouă iubită. Femeia care i-a cucerit inima este Ines Ramon, în vârstă de 29 de ani, fosta soție a actorului Paul Wesley.

Noul cuplu a fost fotografiat recent ținându-se de mână și îmbrățișându-se în Los Angeles, în timpul unui concert susținut de Bono. După spectacol însă, cei doi au părăsit locația separat, încercând să nu atragă atenția celor din jur: Pitt, la volanul mașinii sale electrice, Ines, însoțită de bodyguard-ul vedetei de la Hollywood.

Potrivit publicației americane People, care citează o sursă apropiată starului, Brad Pitt și noua sa iubită sunt într-o relație de câteva luni, ei cunoscându-se prin intermediul unui prieten comun: „Lui Brad îi place mult de ea. Ines este foarte drăguță și se înțeleg bine.”

Nu este prima oară când în presa de peste Ocean se speculează că actorul ar fi implicat într-o nouă relație, în cei trei ani de la divorțul de Angelina Jolie, însă niciun alt „zvon” nu a fost însoțit, până acum, de astfel de dovezi de afecțiune.

Citește și: FBI, detalii incredibile despre căsnicia lui Brad Pitt şi a Angelinei Jolie. Scandalul care a convins-o pe actriţă să divorţeze

Cine este femeia care i-a cucerit inima actorului

Noua iubită a lui Brad Pitt nu iubește lumina reflectoarelor, însă se învârte de ani buni în „lumea bună” de la Hollywood, după căsnicia cu actorul Paul Wesley.

Ines Ramon este, de câțiva ani, vicepreședinte al mărcii de bijuterii Anita Ko, îndrăgită de celebrități, cu sediul în Los Angeles. Printre clienții companiei de lux, ale cărei piese au prețuri de zeci de mii de dolari, se numără Hailey Bieber, Kourtney Kardashian și chiar de fostele soții ale lui Brad, Jolie și Aniston.

Ines a urmat cursurile unei universități din Elveția și vorbește fluent patru limbi străine.

Urmăriți Playtech.ro și pe