Cunoscut artist român, condamnat la închisoare. Nu este prima dată când are probleme cu legea

Cunoscut artist român, condamnat la închisoare. Nu este prima dată când are probleme cu legea
Cantaretul Raoul a fost condamnat la inchisoare

Un cunoscut artist român a fost condamnat la închisoare. Cântărețul Raoul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, precum și 4 luni de muncă în folosul comunității. Nu este prima dată când are probleme cu legea.

Cântărețul Raoul, 2 ani de închisoare cu suspendare. A mai avut o condmanare pentru aceiași faptă

Un artist cunoscut de la noi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare și 4 luni de muncă în folosul comunității. Este vorba despre cântărețul Raoul.

Pe numele său real Rareș-Cornel Borlea, artistul și-a aflat sentința în ultimul său dosar penal aflat pe rol. Artistul a fost condamnat dup ce s-a urcat la volanul mașinii deși avea carnetul anulat, motiv pentru care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității.

Cantaretul Raoul a primit inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii
Cantaretul Raoul a primit inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii

Sentința judecătorilor

Condamnă pe inculpatul Borlea Rareş-Cornel la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat. (…)

Contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta sentinţă penală inculpatului Borlea Rareş-Cornel, (…) acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 6 luni, în final inculpatul Borlea Rareş-Cornel urmând a executa pedeapsa rezultantă 2 ani închisoare.

Raoul se află 4 ani sub supraveghere

Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a sentinţei penale nr. 916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, respectiv de la data de 20.11.2017. (…)

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Borlea Rareş-Cornel va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector IV Bucureşti sau Direcției Piețe și Gestionare Activități Comerciale Sector IV Bucureşti, pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare. Obligă pe inculpat la plata sumei de 4.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au decis judecătorii.

Raoul a mai avut o pedeapsă de închisoare cu suspendare

Cântărețul Raoul nu este la prima abatere. Acesta are mai multe dosare penale după ce a fost prins în mod repetat la volan fără să aibă un permis de conducere valabil. Astfel, de-a lungul timpului, a primit numeroase amenzi, precum și un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru aceeași faptă.

Toate faptele mele s-au petrecut acum doi-trei ani. Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea Poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat.

Raoul a plătit amenzi de zeci de mii de lei

Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam. Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor.

Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei… După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui”, declara Raoul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI