Cum vrea Oana Zăvoranu să obțină 100.000 de euro: Multe femei fac bani așa în ziua de azi! A spus-o fără rușine la TV, la oră de maximă audiență

de: Andrei Simion
14 05. 2024

Ajunsă la aproape 51 de ani, pe care-i va împlini la mijlocul lunii iunie, Oana Zăvoranu continuă să demonstreze că, pentru ea, vârsta este doar un număr.

Cea supranumită „Querida” pare că nu îmbătrânește și că va rămâne veșnic tânără, astfel că și ținutele pe care le poartă nu sunt deloc unele care să-i trădeze vârsta.

Recent, într-un interviu acordat pentru emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Oana Zăvoranu a dezvăluit că a luat o decizie radicală în privința hainelor pe care le are. Și care sunt, după cum spune chiar ea, foarte multe!

Oana Zăvoranu vinde haine de 600.000 de euro cu 100.000 de euro

Așa cum a dezvăluit la Xtra Night Show, vedeta vrea să-și vândă hainele, un lucru care a devenit tot mai obișnuit printre români în ultima perioadă. Fie că vorbim despre magazinele second-hand sau despre site-urile de specialitate, tot mai mulți conaționali aleg să își achiziționeze astfel de ținute.

„Eu, ca o albinuță, am mai colecționat. Sunt puțin diferite, pentru că din 2018 până în 2024 mi s-au mai schimbat gusturile. Le pozez eu, mă mai ajută cineva. Multe dintre ele sunt deja date. Peste 500.000 sau 600.000 euro e valoarea hainelor. Dacă iau și 100.000 euro pe ele sunt foarte fericită”, a spus Oana Zăvoranu.

Potrivit posturilor de știri, care au difuzat mai multe sondaje, așa cum și în străinătate populația obișnuiește să-și cumpere haine de firmă la mâna a doua, și românii au început să-și cumpere haine second-hand care poartă semnătura marilor designeri și care sunt mult mai ieftine decât cele noi.

Asfel, după cum spune și Oana Zăvoranu, hainele ei care valorează 600.000 de euro pot fi achiziționate cu doar 100.000 de euro.

Unde a petrecut de Paște

În cadrul aceluiași interviu, bruneta a dezvăluit că de Paște a petrecut în Maramureș și că i-a plăcut foarte mult.

„Acum a fost foarte frumos. Un peisaj superb, oameni mișto rău de tot, molcomi, liniștiți. Mâncare, nenorocire. Nu ai idee din ce să alegi. Și horinca aia, frate… Oamenii se distrează, dansează hora. Horincesc și horesc, ca să zic așa. Nu vreți să știți… În noaptea de Înviere, toți îmbrăcați în costume tradiționale, ceva deosebit. De o smerenie, de o curățenie sufletească… Și când vorbim de Dumnezeu, e Dumnezeu și atât”, a mai afirmat Oana Zăvoranu.