Cum vrea o tânără să facă bani. Ce vinde în pandemie: ”Oferă protecție 100% contra covid-19”

Cum vrea o tânără să facă bani. Ce vinde în pandemie: ”Oferă protecție 100% contra covid-19”
Ce vinde o femeie, pe Facebook, pentru a-i proteja pe români de coronavirus

E strigător la cer ce se întâmplă. O tânără vrea să facă bani pe internet într-un mod cu totul neaşteptat: ”Oferă protecție 100% contra covid-19”. Ce vinde în pandemie este dincolo de orice imaginaţie.

Ce vinde o tânără pe internet pentru a-i proteja pe români de covid-19

Mare e grădina Domnului, spune o vorbă din bătrâni. Un anunţ pus pe reţelele de socializare de o femeie face înconjurul ţării şi uimeşte pe toată lumea. Modul în care o tânără din Giurgiu vrea să facă bani în această perioadă este incredibil. Oamenii au rămas mască atunci când au văzut ce vinde în plină pandemie de coronavirus.

Mizând pe faptul că românii sunt oameni credincioşi, aceasta a pus la vânzare, pe un grup de pe Facebook, pulovere… sfinţite! Da, aţi citit bine.

“Vând pulovere sfințite ce oferă protecție 100% contra Covid19 celor care le poartă! Detalii în privat”, a scris femeia.

În timp ce mulţi internauţi au fost curioşi de preţul articolelor vestimentare pe care apar diferiţi sfinţi, unii au dorit să îşi exprime părerea nu tocmai bună despre astfel de anunţuri.

„Nu creeeeed!”. „Am trăit s-o văd şi pe asta”. „OPC-ul are tematica pentru vânzările online a produselor protecție anticovid! Să le facem un printscreen. Să verifice dacă aceste produse sunt conforme”. „Ceeeee?? ???!!!!! Nu pot să cred așa ceva. chiar așa inculți am ajuns să fim??? Sper să fie o glumă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi la anunţul cu pricina.

Când vor primi românii vaccinul împotriva coronavirusului

În contextul în care autorităţile au anunţat deja că vaccinul este gata de livrat, iată că apar tot felul de anunţuri care nu fac altceva decât să deruteze românii. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID din România, medicul militar Valeriu Gheorghiță, a explicat că strategia de vaccinare a României este finalizată. Mai mult, Guvernul așteaptă aprobarea vaccinului de către autoritățile internaționale și distribuirea acestuia.

“În momentul de față pot să vă spun că ne aflăm la finalizarea strategiei naționale de vaccinare împotriva SARS-CoV-2. Vaccinarea va fi gratuită și va fi voluntară, în niciun caz nu va fi condiționată sau obligatorie și din acest punct de vedere cred că fiecare trebuie să aibă un nivel suficient de mare de date corecte și din surse sigure, credibile, înainte să decidă acest lucru.

România face parte dintr-un demers european și reprezintă parte egală a acestui demers, suntem pe picior de egalitate cu toate țările membre UE”, a declarat Valeriu Gheorghiță, conform celor de la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI