Cum va fi vremea la mare între 17 și 23 iunie. Prognoza meteo și temperatura apei pentru toate stațiunile de pe litoral

Cum va fi vremea la mare între 17 și 23 iunie. Prognoza meteo și temperatura apei pentru toate stațiunile de pe litoral
Prognoza meteo pentru perioada 17 - 23 iunie

Vremea caniculară a pus stăpânire peste majoritatea zonelor țării, iar fenomenele de instabilitate atmosferică sunt încă prezente, mai ales spre seară. La mare, în schimb, este o vreme numai bună pentru plajă. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 17 – 23 iunie.

Prognoza meteo pentru perioada 17 – 23 iunie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în următorul interval temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal în această perioadă, iar indicele de confort termic va atinge și depăși pragul critic în majoritatea zonelor țării.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului. Ploile își vor mai face apariția în Vestul și Nord-Vestul țării, unde precipitațiile vor fi excedentare.

Cum va fi vremea la mare

Pe litoral, vremea va fi perfectă pentru plajă. Luni, 17 iunie, valorile termice vor urca până la 31 de grade Celsius, în timp ce apa mării va fi de 23 de grade.

Marți, 18 iunie, maximele vor ajunge la 30 de grade Celsius, iar minima va fi de 20 de grade. Tot 30 de grade vor fi și miercuri, 19 iunie, însă minima va coborî la 19 grade.

Joi, 20 iunie, pe litoral se vor înregistra 31 de grade Celsius, dar minima va rămâne la 19 grade, în timp ce vineri, 21 iunie, vom avea o minimă de 21 de grade și o maximă de 30 de grade.

Vremea frumoasă se va menține și în week-end la mare, când vom avea maxime de 31 de grade (sâmbătă, 22 iunie) și 33 de grade Celsius (duminică, 23 iunie).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI