Cum va fi vremea în următoarele două zile. Ce ne așteaptă în Joia Patimilor și în Vinerea Mare

Cum va fi vremea în următoarele două zile. Ce ne așteaptă în Joia Patimilor și în Vinerea Mare
Cum va fi vremea în următoarele două zile. Ce ne așteaptă în Joia Patimilor și în Vinerea Mare. Sursa foto: jurnalspiritual.ro

Meteorologii au făcut prognoza meteo pentru următoarele zile. Astfel, precipitaţiile, precum şi intensificările vântului se vor ameliora. Temperaturile se vor situa uşor sub cele ale perioadei calendaristice în care ne aflăm.

Cum va fi vremea în următoarele două zile. Ce ne așteaptă în Joia Patimilor și în Vinerea Mare

Prognoza meteo pentru următoarele două zile arată că cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a intervalului în regiunile din sud şi sud-est, dar numai izolat vor fi condiţii de ploaie slabă.

Temporar vântul va avea unele intensificãri la munte, mai ales la altitudini mari. Aici viteza vântului va putea depăşi la rafalã 70-80 de kilometri la oră, iar zãpada depusă va fi spulberată. În prima parte a intervalului, în estul teritoriului, vitezele vor fi în general între 40 şi 50 de kilometri la oră.

De asemenea, temperaturile maxime, în România, se vor încadra între 9 şi 16 grade Celsius, iar cele minime între -7 grade în estul Transilvaniai şi 7 grade Celsius pe litoral. Spre dimineaţã, în nord-vestul şi centrul ţãrii, local, şi izolat în restul româniei, în special în zona de deal, se vor înregistra depuneri de brumã.

Cum va fi vremea în următoarele două zile. Ce ne așteaptă în Joia Patimilor și în Vinerea Mare
Cum va fi vremea în următoarele două zile. Ce ne așteaptă în Joia Patimilor și în Vinerea Mare. Sursa Prognoza meteo pentru joi, 16 aprilie 2020

Vremea se va încălzi joi, dar dimineaţa va fi încã rece pentru data calendaristică în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul întregii zile.

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montană, (mai ales în zona Carpaţilor Orientali) şi cu precãdere în prima parte a zilei şi în nord-vestul, estul şi sud-estul României.

Temperaturile maxime vor fi peste mediile multianuale în special în regiunea de est. Se vor situa între 13 şi 22 de grade Celsius, iar cele minime între 0 şi 10 grade Celsius, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde se va depune brumã, dar şi uşor mai ridicate în zona litoralului. Izolat în zonele joase  se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo pentru vineri, 17 aprilie 2020

Vremea va deveni călduroasă pentru a doua decadã a lunii aprilie, chiar deosebit de caldã în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile din nord, unde spre searã şi în cursul nopţii, izolat, se vor înregistra condiţii pentru averse.

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zonele montane.

Temperaturile maxime pentru ziua de vineri vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade Celsius, iar cele minime între 1 şi 11 grade Celsius. Izolat se va semnala ceaţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI