Cum va face Andreea Bănică bani mulți în 2021. Lovitura secretă pe care o dă (exclusiv)

de: Bișinicu Andreea
10 03. 2021

Andreea Bănică știe cum să facă bani chiar și în vreme de pandemie. Care este lovitura secretă pe care au pregătit-o frumoasa artistă și soțul ei, Lucian Mitrea. Nimeni nu se aștepta la asta. Fanii se vor bucura tare mult când vor afla vestea cea mare.

Cum va face Andreea Bănică bani mulți în 2021

Pandemia de coronavirus a afectat foarte mulți artiști din România, care au fost nevoiți să anuleze concertele și evenimentele la care urmau să participe. Drept urmare, cei mai mulți dintre cântăreții de succes din România și-au deschis numeroase afaceri pentru a nu suferi pe plan material. Andreea Bănică nu face excepția de la regulă. Deși frumoasa artistă o duce foarte bine cu banii, având numeroase contracte de imagine din postura sa de influencer, fosta prezentatoarea de la Bravo, ai Stil! vrea să dea lovitura în anul 2021.

Cum are de gând Andreea Bănică să se îmbogățească în pofida contextului pandemic în care ne aflăm? Ei bine, se pare că blondina și soțul ei Lucian Mitrea au cerut fonduri europene pentru a construi un hotel în Stațiunea Eforie Nord, la câțiva kilometri de orașul natal al cântăreței, Eforie Sud. Și pentru că sezonul estival este la doar câteva luni distanță, celebra solistă are grijă ca lucrările pentru hotel să fie pe picior de terminare.

Fotoreporterii impact.ro au surprins câteva imagini cu hotelul Andreei Bănică, iar din imagini ne putem da seama că acesta este aproape gata, iar în doar câteva luni își va primi primii oaspeți, spre bucuria turiștilor care abia așteaptă să se bucure de o vacanță binemeritată la malul mării. Construcția va fi gata până pe 31 august 2021. Valoarea totală a proiectului este de 8.079.853 de lei, iar contribuția Uniunii Europene este de 3.839.160 de lei.

Andreea Bănică vrea să se implice în administrarea hotelului de la Eforie

Andreea Bănică și soțul ei sunt entuziasmați cu privire la inaugurarea hotelului din Eforie, care își va deschide porțile la sfârșitul lunii august a acestui an.

„Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea… mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească”, a declarat Andreea Bănică pentru click.ro.

“Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi şi vă vom ţine la curent cu lucrările”, a declarat Lucian Mitrea pentru sursa citată anterior.