Cum usuci rufele în mai puțin de 2 ore. Trucul genial cu cearșaful de pat

Cum usuci rufele în mai puțin de 2 ore. Trucul genial cu cearșaful de pat
Cum usuci rufele in mai putin de 2 ore

Atunci când trebuie să te ocupi de spălarea rufelor tale, uscarea lor îți poate pune anumite probleme, mai ales dacă nu ai un uscător performant și nici spațiu suficient unde să te poți desfășura în voie. Gospodinele au împărtășit un truc genial pentru uscarea hainelor umede în doar două ore, fără uscător, și promite că acest secret va ajuta la reducerea costurilor la factura de energie.

Cum usuci rufele în doar 2 ore, fără uscător

O tânără de 24 de ani din Glasgow a descoperit un truc genial prin intermediul căruia își usucă hainele fără să cumpere un uscător costisitor. Rufele rămân proaspete și miros mult mai frumos, atunci când se usucă natural.

Atunci când locuiești la casă, rufele se pot usca, fără probleme, în curte sau în pod. Cu toate acestea, cetățenii care domiciliază într-un apartament cu 2 camere sau chiar o garsonieră nu se pot bucura de același spațiu, așadar, ei sunt nevoiți să apeleze la câteva trucuri pentru a improviza o „cameră” pentru a usca articolele vestimentare.

Tot ce trebuie să faci, pentru uscarea hainelor în interiorul casei, este să așezi articolele pe câteva suporturi pentru rufe, pe care le vei poziționa în dreptul caloriferului din dormitor. Rotește robinetul de la calorifer până când vei ajunge la gradația maximă.

Secretul constă în acoperirea rufelor cu un cearșaf alb. Acesta va crea un buzunar de aer fierbinte, uscând, astfel, hainele de sub el, în mai puțin de două ore.

Trucul funcționează, iar rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare. În cazul în care rămâne un bucată de material umedă, poți folosi uscătorul de păr pentru a rezolva problema.

Cum usuci rufele pe timp de iarnă

Potrivit unui studiu realizat de Mackintosh School of Architecture, uscarea rufelor în interiorul locuinței poate duce la apariția unor probleme de sănătate legate de calitatea aerului.

Umiditatea crescută favorizează apariția bacteriilor și a diferiților microbi care-i afectează, în mod principal, pe cei care suferă de risc de astm, rinită și alte alergii.

În acest caz, cea mai bună soluție este să achiziționezi un dezumidificator, care te va ajuta să păstrezi calitatea aerului din interiorul căminului tău.

Tot ce trebuie să faci este să-l poziționezi în camera unde ai pus rufele la uscat, iar efectele se vor simți în doar câteva ore. Aparatul te ajută să usuci rapid hainele și rufele fără să ai de-a face cu anumite mirosuri neplăcute. Nici țesăturile nu se vor deteriora.