04 mart. 2023 | 20:56

Cum trebuie să dormi ca să ai mare noroc în viață. Așa vei avea mulți bani

Diverse
Cum trebuie să dormi ca să ai mare noroc în viață. Așa vei avea mulți bani
Cum trebuie să dormi ca să ai mare noroc în viață, potrivit specialiștilor în filosofia Feng Shui. Trebuie să știi asta!

Tu știi cum trebuie să dormi ca să ai mare noroc în viață? Specialiștii în filosofia Feng Shui au dezvăluit de ce detaliu trebuie să ții cont dacă vrei să atragi abundența, inclusiv pe plan financiar. S-ar putea să sune ireal, însă experții în manipularea energiilor spun că acest truc te ajută să câștigi mai mulți bani, dincolo de faptul că te vei odihni mai profund.

Cum trebuie să dormi ca să ai mare noroc în viață

Fiecare dintre noi își dorește să se bucure de un somn odihnitor noaptea. Din acest motiv, căutăm soluții pentru a dormi cât mai confortabil. Nu doar acest aspect este important când vine vorba despre odihnă, spun specialiștii în Feng Shui.

Sigur nu îți este străină această filosofie. Este bazată pe principii care, dacă le aplici, atrag armonia în viața ta. Specialiștii în Feng Shui spun că, în funcție de direcția în care te întinzi în pat, când vrei să te odihnești, atragi diverse lucruri. Dacă vrei să te bucuri de sănătate fizică, precum și psihică, este important să afii atent la poziția în care obișnuiești să dormi.

Este important ca, în fiecare noapte, să te odihnești suficiente ore pentru ca trupul să se poată odihni corespunzător. Specialiștii spun că adolescenții ar trebui să doarmă minimum opt ore pe noapte. Adulții tineri și de vârstă media trebuie neapărat să doarmă minimum șapte ore ca să se odihnească bine. Vârstnicilor le este recomandat să se odihnească opt ore în fiecare noapte.

Playtech Știri îți explică, în rândurile de mai jos, de ce este importantă poziția în care dormi, potrivit specialiștilor în filosofia Feng Shui. Acest aspect îți influențează viața mai mult decât crezi. Este o metodă prin care poți avea un somn relaxant și odihnitor, dar și prin care poți atrage bani în viața ta.

De ce să te odihnești mereu cu fața spre est

Să vorbim mai întâi despre poziția patului. În filosofia Feng Shui, fiecare obiect din dormitor trebuie așezat într-un anumit spațiu. În funcție de modul în care este așezat, poate să atragă energii pozitive sau negative. Patul nu trebuie să fie așezat niciodată în fața ușii dormitorului, fiindcă va conduce la producerea unui dezechilibru energetic.

Patul trebuie să se afle întotdeauna cât mai departe de ușă. Acum, că am lămurit acest aspect, putem vorbi despre poziția în care trebuie să dormi pentru a atrage bunăstarea. Dacă vrei să ai parte de mult noroc, este esențial să dormi cu fața spre est.

Specialiștii în filosofia Feng Shui spun că, dacă dormi cu fața spre est, vei reuși să te odihnești mai bine. Așa atragi sănătatea în viața ta. Este bine să faci un obicei din această poziție de odihnă. În timp, vei observa că această poziție de somn va stimula dezvoltarea și creșterea mentală – și nu numai.

Citește și: Ce se întâmplă în creierul tău dacă dormi doar 5 ore pe noapte. Cu câți ani îmbătrânește, de fapt

Dincolo de faptul că poziția de somn cu fața spre est atrage norocul, dimineața te vei trezi mai devreme și vei fi mai fericit, spun specialiștii în filosofia Feng Shui. Dacă ești o persoană foarte activă, somnul cu fața spre est te va ajuta să îți încarci bateriile mult mai bine.

PlaySport
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
Cancan.ro
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Stirile PROTV
Un șofer și-a mai verificat o dată TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune imediat la 112
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Capital.ro
Guvernul oferă tichete de muncă în loc de bani pentru o anumită categorie de angajați
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se DAU pensiile mai DEVREME de PAȘTE! ANUNȚUL premierului CIOLACU
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro