Cum slăbești în cel mai scurt timp! Dieta minune: dai jos zilnic un kilogram

Cum slăbești în cel mai scurt timp! Dieta minune: dai jos zilnic un kilogram

Din când în când, corpul nostru are nevoie de un detox eficient, care nu ajută doar interiorul, ci face și exteriorul să strălucească. O astfel de etapă este binevenită și pentru cei care se plâng de kilograme în plus.

Dieta minune: slăbești zilnic un kilogram

Dieta de 3 zile

În aceste 3 zile vor fi eliminate toate toxinele din organism. Trebuie doar să consumi exclusiv același fel de fruct, de sezon, și poți bea apă. Poți mânca oricâte fructe vrei, de dimineață până seara.

Cum slăbești în cel mai scurt timp! Dieta minune: dai jos zilnic un kilogram
Corpul nostru are nevoie, din când în când, de un detox eficient. El va face ca atât interiorul, cât și exteriorul, să strălucească 

 

Dieta de 7 zile

Dacă mâncatul aceluiași fruct timp de trei zile ți se pare o corvoadă, poți opta pentru o dietă de 7 zile, în care ai voie să consumi și alte alimente. Vei slăbi 5-7 kilograme. În cadrul acestui regim poți consuma mai multe sortimente de fructe, dar și anumite produse alimentare.

  • Micul dejun: o ceaşcă de cafea fără zahăr, 100 de grame de biscuiţi dietetici, 250 de grame de fructe de sezon, la alegere
  • Prânz: o porţie de supă de legume, 200 de grame de friptură de vită sau de pui la grătar, 250 de grame de fructe la alegere
  • Cină: o porţie de orez cu legume, alternativ cu o porţie de peşte slab la cuptor, un iaurt natural mic, 250 grame de fructe la alegere.

Porția zilnică recomandată de legume și fructe variază în funcție de vârstă. Copiii cu vârstă cuprinsă între 1 și 6 ani au un necesar care variază între 250 și 450 g/zi, unde cel puțin 100 g trebuie să provină din fructe; cei cu vârsta între 7 și 12 ani au nevoie de 450-650 g/zi. Fructele și legumele conțin mai mulți antioxidanți, precum polifenoli, vitamina C și E, reputați pentru diminuarea riscurilor de boli cardiovasculare și cancerigene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI