Cum și-a făcut apariția fostul concurent Exatlon Cătălin Cazacu în emisiunea Andreei Mantea. Va fi partenerul lui Mihai Mitoșeru la Kanal D

Cum și-a făcut apariția fostul concurent Exatlon Cătălin Cazacu în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D

Cătălin Cazacu, fost concurent al show-ului ”Exatlon”, va fi surpriza de la ”Se strigă darul”, de pe Kanal D, din această sâmbătă. Emisiunea Andreei Mantea va suferi o modificare neașteptată.

Cum și-a făcut apariția Cătălin Cazacu, fostul concurent ”Exatlon”, la ”Se strigă darul”, emisiunea Andreei Mantea

Mutare la Kanal D! Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, și-a pierdut, pentru puțin timp, cel de-al doilea show, ”Se strigă darul”, pe care îl prezenta alături de Mihai Mitoșeru. Cel care îi va lua locul este Cătălin Cazacu, fostul concurent de la ”Exatlon”. După ce șefii postului TV turcesc au hotărât să îi scoată show-ul din grilă, anume ”Cash Taxi”, sportivul a fost pus în locul brunetei. Așadar, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, se anunță o ediție inedită.

Pentru prima dată, show-ul care aduce bucurie mirilor într-una dintre cele mai frumoase zile din viața lor va fi compus din doi bărbați: Cazacu și Mihai Mitoșeru. Pentru nunta din weekend, a mirilor Victori și Oana, ce are loc în satul Valea Silistii, comuna Aninoasa, județul Argeș, prezentabilii se vor plimba, încă de dimineață, cu lada de zestre după ei.

”Ai veni degeaba, n-are rost să te mai plimbi”

Însă, acest aspect a fost necunoscut de Mitoșeru, care, de la primele ore ale dimineții, își aștepta partenera de petreceri. Spre surprinderea lui, la ora stabilită a apărut Cazacu. Crezând că întâlnirea lor a fost întâmplătoare, l-a primit bine, apoi ”i-a făcut vânt”, continuând să o aștepte pe Andreea.

Cum și-a făcut apariția fostul concurent Exatlon Cătălin Cazacu în emisiunea Andreei Mantea. Va fi partenerul lui Mihai Mitoșeru la Kanal D
Cătălin Cazacu și Mihai Mitoșeru

„M-a sunat Andreea Mantea și mi-a spus: ăla>… Așa că, ediția asta te bați cu mine…de fapt, iei bătaie de la mine”, i-a spus sportivul lui Mitoșeru.

„Știi ceva? Ai venit degeaba, n-are rost să te mai plimbi. (…) Ia-ți lada de zestre și întoarce-te de unde ai venit!”, i-a transmis Mitoșeru lui Cazacu. Și aici a început lupta. Rezultatul se poate vedea la ”Se strigă darul”, sâmbătă, de la ora 20:00, de pe Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI