Cum se simte Prinţul Philip, soțul Reginei Elisabeta. Informații de ultimă oră, medicii nu vor să îl externeze

Cum se simte Prinţul Philip, soțul Reginei Elisabeta. Informații de ultimă oră, medicii nu vor să îl externeze
Informații despre starea de sănătate a prințului Philip: cum se simte soțul reginei Elisabeta a II-a

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, rămâne în spital. Este al doilea weekend pe care îl petrece sub supravegherea medicilor. Acesta primește tratament pentru o infecție.

Noi informații despre Prințul Philip. Soțul Reginei Elisabeta rămâne în spital

Soţul reginei Elisabet, în vârstă de 99 de ani, a fost internat la spitalul privat ”King Edward VII Hospital” din Londra, în 17 februarie, după ce s-a simțit rău. Palatul Buckingham a asigurat, prin intermediul unui comunicat, că prințul Philip „se simte confortabil și răspunde la tratament”.

Fiul lui, prințul Edward, a declarat la începutul acestei săptămâni că părintele său se simte „mult mai bine” și că „așteaptă cu nerăbdare externarea”. În tot acest timp, regina a rămas la castelul Windsor, reședință situată în vestul Londrei, unde ea și soțul au stat în perioada blocajului impus de pandemia de COVID-19.

Are 99 de ani și nu se simte bine. Starea sa nu are legătură cu noul virus

Sursele din sânul Palatului Windsor au declarat cu ducele de Edinburgh s-a deplasat cu mașina la spital, unde a fost internat la sfatul medicului său. Acesta se simțea rău de câteva zile. Starea sa nu are legătură cu coronavirusul. Luna trecută, atât el cât și regina au primit vaccinul împotriva noului coronavirus de la medicul familiei regale. Aceștia au spus că ducele, care urmează să împlinească 100 de ani pe 10 iunie, era binedispus la spital. Regina a rămas la reședința regală pentru a continua sarcinile oficiale.

A fost operat de urgență în 2011

Prințul consort Philip a fost operat de urgență în ajunul Crăciunului anului 2011 după ce a acuzat dureri în piept. Regalității i s-a montat un stent pe o arteră din apropierea inimii. Medicii au descris operația ca fiind invazivă. Prințul s-a refăcut rapid și nu s-a aflat niciodată în pericol, în schimb și-a petrecut sărbătorile de iarnă în spital.