Cum se simte Mircea Lucescu după operație. În ce stare se află antrenorul

Cum se simte Mircea Lucescu după operație. În ce stare se află antrenorul
Cum se simte Mircea Lucescu după operație. În ce stare se află antrenorul

Cum se simte Mircea Lucescu după operație. Tehnicianul de 76 de ani al lui Dinamo Kiev a lipsit de pe banca tehnică la ultimele 3 partide ale campioanei Ucrainei. Il Luce a suferit o intervenție chirurgicală pentru înlăturarea unui sac de lichid format la baza coloanei vertebrale.

Cum se simte Mircea Lucescu după operație

Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate. El a lipsit de pe banca tehnică a celor de la Dinamo Kiev la primele 3 partide din campionat. Cu toate acestea, echipa a câștigat de fiecare dată, fiind deja instalată pe prima poziție a ierarhiei. Inițial, s-a crezut că este vorba de o răceală contractată de tehnicianul român din cauza expunerii la aparatele de aer condiționat. Cel puțin aceasta a fost explicația dată, la început, de Emil Caras, secundul lui Lucescu,

Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţionează în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală. Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper”, a declarat Emil Caras în fața presei din Ucraina, la sfârșitul partidei contra celor de la Veres, câștigată cu 4-0.

În ce stare se află antrenorul

Informațiile despre Mircea Lucescu au început, apoi, să se schimbe. Il Luce a avut, de fapt, un sac de lichid în zona coccisului. Lucrurile s-ar fi putut complica dacă nu se intervenea cât mai repede, Mircea Lucescu riscând să sufere o infecție. Medicii au decis să-l opereze de urgentă, intervenția chirurgicală a durat doar 8 minute și s-a încheiat cu succes, potrivit sport.ua. Cu toate acestea, el nu a primit acceptul medicilor pentru a reveni pe banca de antrenor.

Așa se face că în partida cu Minaj, scor 2-0 pentru Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a absentat din nou de lângă elevii săi. De data aceasta, Emil Caras a lăsat să se înțeleagă că acesta va reveni cât de curând la echipă.

Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video, apoi s-a întors la spital. El a fost astăzi (n.r. miercuri) la meci (n.r. în lojă). Sperăm că mâine după-amiază (n.r. – joi) va fi externat şi ni se va alătura”, a precizat Caras pentru ucrainenii de la Football 24.

Potrivit unui video postat de clubul Dinamo Kiev de la antrenamentul de marţi, Lucescu a urmărit ședinţa tehnică de la un balcon al clădirii din centrul de pregătire al campioanei Ucrainei. Il Luce ar putea să stea din nou pe banca tehnică chiar la amicalul de lux cu Inter Milano, de sâmbătă, 14 august. Ucrainenii o vor întâlni pe campioana Italiei, într-un meci de pregătire ce va avea loc la Monza. Mircea Lucescu a fost antrenorul nerazzurrilor, vreme de 6 luni, în sezonul 1998-1999.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI