11 apr. 2022 | 20:10

Cum se simte Dana Marijuana la o lună de la moartea iubitului ei. Dezvăluiri tulburătoare (exclusiv)

Monden
Cum se simte Dana Marijuana la o lună de la moartea iubitului ei. Dezvăluiri tulburătoare (exclusiv)
Dana Marijuana, devastata de disparitia prematura a iubitul ei

Cum se simte Dana Marijuana la o lună de la moartea iubitului ei. Dezvăluiri tulburătoare. La mai bine de o lună de la pierderea celui alături de care a trăit altfel viața în ultimii ani, Dana Coteanu, alias Marijuana, a spus că nu a depășim încă șocul.

Dana Marijuana, devastată la o lună de la moartea iubitului ei, Daniel. Când și cum a sfârșit Daniel Brilacu

Dana Marijuana Ea a vorbit despre ce stări de spirit traversează în prezent, după moartea tragică a iubitului ei, Daniel Burlacu. La 42 de ani, Marijuana părea să-și fi fi regăsit echilibrul de care avea atâta nevoie pentru a trăi, a-și face mari fetele, ba chiar și pentru a reveni în muzică.

Moartea absolut surprinzătoare a fostului iubit, Daniel Burlacu, cu 7 ani mai în vârstă ca ea, în primele zile al lunii martie, a făcut-o însă se retragă iar în propria „carapace”, pentru cine știe cât timp.

Dana Marijuana este încă în șoc

„Nu mi-am revenit încă din șocul morții lui Daniel. Nici nu știu dacă o să reușesc vreodată să trec peste asta. Încerc să vorbesc despre acest subiect și nu pot. Nu reușesc fiind este încă prea dureros!”, a declarat Marijuana, potrivit impact.ro.

Tremurul vocii Maijuanei aduce argumente în plus pentru starea de spirit în care se află. Astfel că este reținută în amănunte.

Îl simte pe Daniel ca pe un înger păzitor

„Îl simt ca pe un înger păzitor și-mi doresc să rămână lângă mine!”, adaugă Dana Marijuana, alegând să pună capăt brusc discuției.

Fostul ei iubit a decedat la începutul lunii trecute, în spital, acolo unde fusese internat după ce ar fi căzut de pe o scară a Hanului Artiștilor, din Centrul Vechi, unde petrecea alături de iubita lui și de câțiva amici.

Dan Burlacu, găsit inconștient după ce a căzut pe scară

A fost găsit inconștient de câțiva prieteni care au dat imediat alarma. Există indicii că Daniel Burlacu ar fi suferit puternice lovituri la cap, astfel că medicii nu au reușit să-i mai salveze viața.

Dana Coteanu și Daniel Burlacu se înțelegeau foarte bine în ultimii ani, trăind o poveste de dragoste specială, în care bărbatul a avut un rol cu totul aparte.

Dan Burlacu a fost sprijinul artistei

„Iubesc și eu, da. Partenerul meu mă ajută foarte tare. Dar este omul din umbră. Eu mi-am dorit tare să am un partener pe care să-l cheme că pe mine, Daniel”, își arăta deopotrivă cea supranumită Dana Marijuana, și recunoștința, și iubirea față de Daniel.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro