Cum se simte Camelia Mitoșeru, la două luni de la operația dificilă. Cu cine a rămas când fiul ei s-a îmbolnăvit de covid-19

Cum se simte Camelia Mitoșeru, la două luni de la operația dificilă. Cu cine a rămas când fiul ei s-a îmbolnăvit de covid-19
cum se simte camelia mitoseru la doua luni dupa operatie

La începutul anului 2021, Camelia Mitoșeru era diagnosticată cu tumoră beningă-meningiom, veste care șoca întregul showbiz românesc. Fiul ei, Mihai Mitoșeru a luptat din toate puterile pentru a-și putea opera mama, care trecea prin cele mai cumplite momente ale vieții sale. Marea actriță a ajuns pe mâinile doctorilor și a fost supusă unei intervenții medicale complicate care i-a salvat viața. Cu cine a rămas când fiul ei s-a îmbolnăvit de covid-19. 

Cum se simte Camelia Mitoșeru, la două luni de la operația dificilă

Astăzi, la două luni de la operație, Camelia Mitoșeru se simte mult mai bine și spune că a renăscut. Vedeta este bucuroasă că a trecut peste această cumpănă cumplită și speră ca lucrurile să decurgă normal, de acum încolo. Actrița a declarat, la Antena Stars, că fiul ei Mihai a fost alături de ea în tot acest timp.

„A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles.

Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars, conform spynews.ro.

Cum i-a fost alături Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru

Un exemplu de curaj, neînfricare și credință în divinitate, Camelia Mitoșeru susține că nu i-a fost teamă nicio secundă de intervenția chirurgicală pe care a suferit-o pe creier, deși fusese, anterior, la încă alți doi medici pentru a i se confirma diagnosticul îngrijorător.

Noemi, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, s-a interesat de starea de sănătate a fostei sale soacrei și i-a transmis mesaje de încurajare și apreciere. Chiar dacă frumoasa stewardesă și actorul s-au despărțit după 13 ani de relație, cei doi au păstrat o relație de amiciție.

„Mă simt bine după operație. Nu am fost până acum la vreun control, nici nu a trecut mult timp de când am avut cumpăna asta. Nu am amețeli sau stări de rău, sunt bine. Cu Noemi am vorbit la telefon, în ultimele zile, a sunat ea ca să vorbească cu mine, să mă întrebe de sănătate, dacă sunt bine. Am îndrăgit-o tot timpul pe Noemi, însă nu m-am băgat niciodată în relația dintre ea și fiul meu, când s-au despărțit. I-am lăsat pe ei doi să aleagă ce vor și ce cred că este mai bine pentru ei doi”, a declarat Camelia Mitoșeru, exclusiv pentru redacția playtech-impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI