Cum se simte acum Simona Halep, după anunțul infectării. Reacția româncei este clară

Cum se simte acum Simona Halep, după anunțul infectării. Reacția româncei este clară

Simona Halep a anunţat sâmbătă că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi că se află în autoizolare. De asemenea, jucătoarea de pe locul 2 mondial a precizat că simptomele sunt de nivel mediu. Halep a revenit cu informaţii pe care fanii ei din întreaga lume le aşteptau cu nerăbdare. Starea ei de sănătate nu s-a înrăutăţit, ba chiar din contră. În contextul în care se ştie că boala poate avea o evoluţie surprinzătoare, veştile venite de la Simona Halep sunt excelente.

Programul Simonei Halep nu ar trebui să fie afectat de infectarea cu noul coronavirus. Merge în Australia la începutul anului viitor

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele. Mă simt excelent”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

Nu există informaţii clare în legătură cu modul în care s-a infectat campioana de la Wimbledon. Dar se pare că iubitul ei, Toni Iuruc, ar fi fost şi el testat pozitiv cu doar patru zile înaintea Simonei. Astfel că aceasta pare a fi legătura care a dus şi la infectarea Simonei.

Simona Halep, prima imagine postată din autoizolare

„Vreau să știți că am fost testată pozitiv cu COVID-19. M-am auto-izolat acasă și îmi revin cu bine după ce am avut simptome ușoare. Mă simt bine, vom trece prin asta împreună”, anunţase Simona Halep pe Twitter, încă de sâmbătă.

Simona Halep reluase de curând pregătirea pentru sezonul 2021, pe care şi-a propus să îl înceapă în Australia. Nu concepe să mai rateze un turneu de Grand Slam din cauza pandemiei, aşa cum s-a întâmplat cu US Open 2020. Infectarea cu noul coronavirus nu a afectat deloc programul competiţional al Simonei Halep. Aceasta anunţase încă de la începutul lunii octombrie, după eliminarea de la Roland Garros, că nu vrea să mai joace în 2020.

Sezonul 2020 a fost unul per total bun pentru Halep, dacă ţinem cont că a câştigat trei turnee WTA. Record în circuit pentru acest sezon, grav afectat de pandemia de coronavirus. Halep s-a impus la Dubai, la Praga şi la Roma. Ultimul a fost şi cel mai important trofeu, fiind un turneu de categorie Premier 5.

Pe de altă parte senzaţia a fost că se putea mai mult la nivel de turnee de Grand Slam. În ianuarie, Simona era eliminată în semifinale de la Melbourne. Pierde atunci un meci dramatic în faţa ibericei Garbine Muguruza. Iar la Roland Garros, unde a avut un traseu foarte favorabil, Simona a cedat surprinzăto duelul cu Iga Swiater, în turul 4. De altfel, poloneza avea să şi câştige competiţia. Halep a terminat sezonul 2020 pe locul 2.