Simona Halep are coronavirus! Primele declarații ale româncei despre starea sa

Simona Halep are coronavirus

Simona Halep are coronavirus! Anunțul a fost făcut chiar de jucătoarea de pe locul 2 mondial. Aceasta a precizat că are simptome ușoare, iar starea ei de sănătate este bună. Programul competițional nu este pus în pericol. Halep încheiase deja sezonul 2020 și nu va avea probleme să revină pentru Australian Open 2021. Simona a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare. Este în prezent în izolare la domiciliu.

Simona Halep are coronavirus, dar anunță că se simte bine. Programul competițional nu va fi afectat

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Twitter.

Ultimul meci jucat de Simona Halep a fost pe 4 octombrie, la Paris, în turul 4 la Roland Garros. Au trecut mai bine de trei săptămâni de atunci, deci este destul de clar că infectarea s-a produs în România. Dar în condițiile în care ar fi vorba despre o formă ușoară, este de așteptat ca Simona să poată reveni la antrenamente normale într-o perioadă relativ scurtă. Ba chiar se poate antrena ușor și în perioada în care se află în izolare, în cazul în care simptomele nu se agravează.

Este de așteptat ca Simona Halep și Darren Cahill să își continue colaborarea și în 2021

Următorea competiție la care Simona Halep și-a anunțat intenția de a participa este Australian Open 2021, care va începe pe 18 ianuarie. Așadar, Simona are suficient timp pentru a se vindeca și a reveni la cea mai bună formă.

„Se va întâmpla ca la New York. Trebuie să te izolezi în hotel 24 de ore până primești un test negativ, iar apoi stai în hotel și mergi la centrul de tenis. Practic, stai într-o bulă. Tennis Australia încearcă să facă această bulă și discută cu Guvernul. Problema este că sezonul de tenis din Australia are loc în Brisbane, în Sydney, în Melbourne.

Logistic nu văd cum poate fi organizată o bulă. Probabil carantina va fi în Melbourne și aici va avea loc întreg sezonul. Gândiți-vă că dacă se închid granițele în Brisbane, ce fac jucătorii?”, a declarat Darren Cahill în legătură cu condițiile care sunt așteptate la Australian Open 2021.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI