Cum se poartă Codin Maticiuc cu iubita lui atunci când cred că nu îi vede nimeni. Imagini recente cu cei doi

Cum se poartă Codin Maticiuc cu iubita lui atunci când cred că nu îi vede nimeni. Imagini recente cu cei doi
Cum a fost suprins Codin Maticiuc alături de iubita sa?

Codin Maticiuc apare rar alături de iubita sa. Iată câteva imagini recente cu cei doi amorezi. Cum se poartă atunci când nu îi vede nimeni?

Cum se poartă Codin Maticiuc cu iubita lui?

Viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat radical în urmă cu puțin timp. Deși mulți au nu au crezut că va depăși vreodată statutul de băiat de bani gata, pus pe petreceri și mereu cu multe femei în preajma sa care să-l complimenteze, nu a fost așa. Acesta a recunoscut nu doar o dată că și-a dorit dintotdeauna să fie tată, vis care abia acum s-a împlinit. Din fericire, a apărut femeia care să-l pună la casa lui și să-i dăruiască ce are mai de preț. Restricțiile impuse de către ofiicali în contextul crizei sanitare l-au ajutat pe actorul din „Miami Bici” să stea exclusiv acasă cu familia, lucru care l-a bucurat enorm.

Smaranda s-a bucurat de atenția ambilor părinți, dar mai ales a tatălui, care ar fi fost mai mereu plecat. Până și atitudinea fostului crai de Dorobanți s-a schimbat enorm. Acesta s-a mulțumit doar cu o ieșire simplă pe străzile din București. Cei doi au fost să cumpere prăjituri și mâncare. Niciunul din aceștia nu a ales să epateze, așa că au decis să poarte ținute sport și au trecut neobservați. Maticiuc se iubește cu Ana Pandeli de doar un an, dar se poate vedea că între ei este o legătură superbă, mai ales că fiica lor i-a unit și mai tare în primăvara lui 2019.

Codin Maticiu, grijuliu cu iubita sa (Sursa Foto: click.ro - Mihai Ionescu)
Codin Maticiu, grijuliu cu iubita sa (Sursa Foto: click.ro – Mihai Ionescu)

Cum se vede actorul din „Miami Bici”

 “Un superficial. Mic, gras şi leneş. Deseori am fost criticat că nu sunt potrivit pentru cinematografia românească, iar acelora le spun că probabil nu m-am născut în locul potrivit. Poate mă potrivesc mai bine cu cinematografia de la Hollywood. Sincer, cred că majoritatea vorbesc fără să fi văzut măcar un film cu mine. Le recomand cu căldură «Meda» pentru actorie şi «Bucureşti Non Stop» pentru producţie”
Codin Maticiuc

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI