Cum se numește, de fapt, Andra în buletin! Acesta e numele adevărat al soției lui Cătălin Măruță

Cum se numește, de fapt, Andra în buletin! Acesta e numele adevărat al soției lui Cătălin Măruță

Andra este una dintre cele mai importante vedere ale scenei muzicale românești, dar puțini știu care este numele ei real.

Andra are zeci de mii de fani, dar nimeni nu știe numele ei real din buletin.  Cântăreața, pe care toată lumea o știe drept Andra, are alt nume în buletin. Înainte să se căsătorească, pe Andra o chema Alexandra Irina Mihai.

Andra și Cătălin, vacanță în Roma

Andra și Cătălin Măruță au plecat, recent, în vacanță în Italia. I-au luat cu ei și pe cei doi copii ai lor.

„Am face înconjurul lumii pe jos cu ei. Sunt cam matinali și au bagaje mari, cu jucării multe mereu, dar Eva și David sunt cei mai buni camarazi în vacanță. Dacă nu ar fi ei nu am ști unde e cea mai buna înghețată și nu am râde în fiecare zi!”, a scris Cătălin Măruță pe contul de socializare.

Andra a negat zvonurile potrivit cărora ar aștepta al treilea copil.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a declarat Andra, pentru Radio Impuls.

Andra are un salariu mai mare decât Cătălin Măruță la Pro TV

Pentru prestația ca jurat în cadrul emisiunii Românii au Talent, Andra a primit în 2018 un salariu cuprins între 8.000 și 10.000 de euro, dar cel mai probabil onorariul a crescut până la sezonul actual. La acești bani se adaugă o sumă similară primită pentru prezența în show-ul Vocea României Junior. Să nu uităm de veniturile obținute din concerte, pentru care percepe un tarif de 6.000 de euro, potrivit unor surse. În plus, Andra câștigă și din reclamele pentru anumite branduri.

În ceea ce îl privește pe Cătălin Măruță, salariul pe care l-a primit în 2017 pentru că a prezentat emisiunea La Măruță a fost de 15.000 de euro. Între timp, emisiunea lui nu a mai avut audiența din trecut, a fost mutată din prime time și umblă zvonul că și salariul soțului Andrei a fost diminuat. Dar Cătălin mai face niște bani din prezentarea unor evenimente, pentru care primește aproximativ 2.000 de euro.