Cum se menține în formă Brigitte Sfăt, în plină carantină. Soția lui Florin Pastramă și-a dezvăluit secretele

Cum se menține în formă Brigitte Sfăt, în plină carantină. Soția lui Florin Pastramă și-a dezvăluit secretele
Cum se menține în formă Brigitte Sfăt, în plină carantină. Sursa foto: viva.ro

Brigitte Sfăt respectă sfatul autorităţilor din aceste zile şi stă în casă. Fosta soţie a lui Ilie Năstase nu stă o clipă locului. Ea face ce ştie mai bine, îşi răsfaţă familia cu tot felul de preparate, care mai de care mai delicioase. Astfel, vedeta a dezvăluit cum se menţine în formă, în plină carantină.

Cum se menține în formă Brigitte Sfăt, în plină carantină. Soția lui Florin Pastramă și-a dezvăluit secretele

Brigitte Sfăt, soţia lui Florin Pastramă, stă mai mult în casă în contextul epidemiei cu care se confruntă cele mai multe ţări ale globului, scrie click.ro.

Vedeta pare să nu se plictisească în casă. Fosta vedetă a emisiunii Ferma, de la PRO TV, care şi-a demonstrat calităţile de gospodină în timpul show-ului TV, nu stă o clipă locului.

Îmi place să gătesc. Pentru că restaurantele sunt închise, mâncăm doar acasă şi îmi răsfăţ familia cu tot felul de bunătăţi. De la mâncărurile de bază, până la deserturi, şi normal că nu pot doar să privesc„, a declarat Brigitte Sfăt.

Frumoasa brunetă îl răsfaţă pe soţul ei, Florin pastramă, cu cele mai bune preparate culinare şi nu îl lasă să le deguste singur, astfel că Brigitte Sfăt a pus ceva kilograme stând la izolare.

Cum se menține în formă Brigitte Sfăt, în plină carantină
Cum se menține în formă Brigitte Sfăt, în plină carantină. Sursa foto: click.ro

Vedeta nu este speriată de cele câteva kilograme acumulate în izolare şi spune că are câteva secrete care o ajută să revină la greutatea normală foarte rapid. Printre secretele la care apelează Brigitte Sfăt atunci când vrea să slăbească se regăseşte sportul, dar şi o dietă mai specială. Mănâncă pui la grătar cu salate şi bea multe lichide.

Fac sport acasă, combin foarte mult salatele cu peşte, pui făcut pe grill şi beau foarte multe lichide, în special un ceai pe bază de fructe şi plante care are un gust plăcut şi mă ajută să elimin toxinele şi apa din organism, aşa am ajuns la greutatea mea. Bea toată familia ceaiul acesta, inclusiv fiicei mele Sarah îi place„, a mai spus Brigitte Sfăt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI