Cum se mai simte mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Ce se întâmplă în prezent

Cum se mai simte mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Ce se întâmplă în prezent
Ultimele noutăţi despre starea de sănătate a mezzosopranei din Iaşi. Ce se întâmplă cu Maria Macsim Nicoară

Cazul accidentului mezzosopranei din Iaşi a făcut înconjurul ţării în luna mai a acestui an. După mai multe complicaţii şi trei operaţii dificile, familia Mariei Macsim Nicoară a decis ca aceasta să fie externată şi tratată la domiciliu. Iată cum se mai simte femeia acum!

Ce se întâmplă acum cu Maria Macsim Nicoară

În luna septembrie, Maria Macsim Nicoară a suferit cea de-a treia intervenţie chirurgicală în cadrul Spitalului de Neurochirugie din Iaşi, iar acum se află în grija surorii ale. Se pare că mezzosoprana locuieşte în Bacău, iar rudele acesteia au cerut ordin de protecţia împotriva soţului, Codrin Nicoară. Dat în judecată pe 12 octombrie, bărbatul trebuie să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri de noul său domiciliu şi de centrul medical în care artista merge des pentru recuperare.

Legat de starea de sănătate a cântăreţei, aceasta este una favorabilă, însă nu poate spune încă ce s-a întâmplat în noaptea de 9 spre 10 mai.

“Instanța dispune numirea petentei E.H. în calitate de curator al intimatei Maria Macsim Nicoară, pentru încasarea veniturilor de natură salarială, pentru administrarea bunurilor, precum și pentru apărarea intereselor acesteia în condiții corespunzătoare, în limitele mandatului general, care are ca obiect încheierea actelor juridice de administrare și de conservare”, au precizat judecătorii din Iaşi.

Maria Macsim Nicioară a lucrat timp de 25 de ani pentru Opera din Iași și este doctor în muzică.

Ultimele noutăţi despre starea de sănătate a mezzosopranei din Iaşi. Ce se întâmplă cu Maria Macsim Nicoară
Ultimele noutăţi despre starea de sănătate a mezzosopranei din Iaşi. Ce se întâmplă cu Maria Macsim Nicoară

Ce s-a întâmplat între mezzosoprană şi soţul său

Pe 10 mai, Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital la 8 ore după ce a suferit un accident care încă pune multe semne de întrebare. Aceasta ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuia alături de soţul ei, din localitatea Aroneanu. Cea care a sunat la 112 ar fi fost soacra sa, după ce aceasta a fost chemată de pianistul Codrin Nicoară pentru a-i arăta ce s-a întâmplat.

Imediat, au apărut zvonuri conform cărora cei doi soţi nu se mai înţelegeau deloc şi că bărbatul ar fi fost violent cu artista de nenumărate ori. Acum, procurorii ieşeni fac cercetări pentru tentativă de omor.

“Au consumat alcool, nu o cantitate mare. Apoi ea a căzut pe scări, i s-a făcut rău. Au crezut (amândoi, n.r.) că îi este rău de la alcool, de asta nu au sunat la ambulanţă. Abia după câteva ore au sunat la 112, când au observat că este în stare critică. Ei se certau, dar nimic în afara certurilor de familie pe care oricine le are“, a declarat Andrei Horga, avocatul soţului sopranei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI