Cum se face, corect, cea mai bună salata coleslaw. La ce trebuie să fim atenți

Cum se face, corect, cea mai bună salata coleslaw. La ce trebuie să fim atenți
Cum se face cea mai buna salata coleslaw

În rândurile de mai jos vă învățăm cum să faceți corect cea mai bună salată coleslaw. Aveți ingredientele necesare, precum și câteva ponturi pentru ca produsul finit să fie unul foarte delicios.

Cum să faci, corect, cea mai delicioasă salata coleslaw. Ponturile pentru un produs final uimitor

Salata Coleslaw este una dintre cele mai apreciate garnituri, iar noi vă dăm câteva ponturi pentru ca aceasta să iasă așa cum trebuie.

Salata coleslaw se găsește mereu la supermarket și restaurant, însă cu informațiile pe care le vei regăsi în text vei putea să o pregătești chiar la tine acasă și să fie, cel puțin, la fel de bună. Rețeta este simplu de făcut, iar mai jos îți arătăm fiecare detaliu pentru cea mai bună salată Coleslaw.

Salata Coleslaw este foarte usor de preparat
Salata Coleslaw este foarte usor de preparat

Cum poate fi consumată delicioasa salată Coleslaw

Salata Coleslaw este salata de varză albă, varză roșie și morcov, asezonată cu un dressing cremos. Salata Coleslaw se numără printre cele mai consumate garnituri.

Se potrivește foarte bine cu preparate grill sau pui și constituie o masă sățioasă, numai bună pentru prânz ori cină. Află din rândurile de mai jos cum să faci salată Coleslaw chiar la tine în bucătărie.

Ingrediente necesare salată Coleslaw

piper
2 lingurite zahăr
2 lingurite oțet
1 lingurita zeamă de lămâi
1 lingurita muștar dulce
2 linguri lapte
60 g maioneză
2 linguri lapte bătut/smântână
1 ceapă mică
2 morcovi mari
1 varză mare
1/2 lingurita sare

Mod de preparare al salatei delicioase Coleslaw

Mai întâi varza trebuie tăiată fideluță, indiferent că se optează pentru varză albă sau varză roșie sau ambele. De asemenea, pentru un rezultat uimitor morcovul trebui să fie ras pe o răzătoarea medie sau mare.

În plus, ceapa va trebui toacată foarte mărunt, atît de măruntă că poate bucătarul de ocazie. După ce toate legumele au fost tăiate, rase, tocate, aceste se vor așeza într-un vas mai mare și vor trebui amestacate puțin.

Cum se prepară dressingul pentru o salată delicioasă Coleslaw

De asemenea, într-un bol mai mic se combină maioneza, laptele bătut, laptele și muștarul, precum și cu restul de ingredientelor. Tot acest amestec care rezultă se pune peste legume și totul va trebui bine amestecat.

De asemenea, pentru ca să ne putem bucura de salata Coleslaw așa cum trebuie, aceasta va trebui pusă la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte de a fi consumată.

Salata Coleslaw poate fi consumată și simplă

Salata Colelaw poate fi consumată simplă, cu câteva crutoane de pâine. De asemenea, Salata Coleslaw este ideală a fi consumată la masa de prânz în combinație cu orice alt preparat din carne. Vă dorim POFTĂ BUNĂ!!!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI