Cum se distrează Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Bine că seamănă cu tine!”

Cum se distrează Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. ”Bine că seamănă cu tine!”

Victor Slav și fiica sa se distrează de minune ori de câte ori sunt împreună. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu ratează ocazia de a petrece timp de calitate cu micuța, iar fanii sunt în delir ori de câte ori face o postare în acest sens, pe conturile de socializare.

Cum se distrează Victor Slav cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu

Victor Slav și micuța Sofia Natalia sunt protagoniștii unor momente absolut adorabile pe contul de Instagram. Cei doi par că se distrează de minune împreună. ”Mâncă-mă tati!!” este mesajul pe contul de socializare care a strâns mii de like-uri în doar patru ore de la postare.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară: ”Frumosi amândoi! Așa tata, așa fiica!!! Má bucur ca seamana cu tine! Sper sa te ia de model în viată, un om modest, simplu, cu principii și valori!!!” sau ”Bine că seamănă cu tati ????”.

Fiica Biancăi Drăgușanu este momentan în grija mamei vedetei, ocupată fiind cu afacerile. Victor Slav își vede fiica o dată la două sau la trei spătămâni, așa cum declara într-un interviu, în 2019, potrivit Viva.ro.

De câte ori își vede Victor Slav fiica

”A mea este la Deva. O văd o dată la două, trei săptămâni. Stă la curte. Mâncarea de acolo este mâncare de casă. Fetița mea are 2 ani și 7 luni. În momentul de față este OK așa. La 3 ani ne-am gândit să o dăm la grădiniță. Acum căutăm grădinița perfectă. Este bine acolo, pentru că este apropiată și de verișorii ei. Este greu că nu pot să mă duc acolo să o văd la două, trei zile, pentru că avem și noi filmări”, declara anul trecut Victor Slav.

De asemenea, Victor Slav spune că venirea fetiței pe lume i-a schimbat total viața.

„În momentul când a venit pe lume, s-a oprit totul în loc și s-au repoziționat toate prioritățile. Treci pe locul doi. Dacă îmi doream să plec în Tibet, acum, dacă nu era Sofia, îmi făceam bagajul și plecam. Acum, mă gândesc întâi la ea. Mi-a demonstrat ce contează cu adevărat, ce este important în viață. Cât de important este ceea ce rămâne în urma ta. Sunt multe lucruri pe care le poți învăța când ai un copil”, a spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu, pentru revista Avantaje.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI