Cum se descurcă Raluca Angel cu darurile de Crăciun, pentru cinci copii: ”Ca să nu ne pierdem echilibrul”. Cât o costă mâncarea EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
13 12. 2023

Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels, recunoaște că, acum, de Sărbători, cheltuielile sunt cu mult mai mari, având în vedere că va include și darurile pentru cei cinci copii ai săi. Celebra mămică ne-a mai dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, cât o costă cumpărăturile zilnice, dar și de ce refuză să mai cânte, de Revelion.

Raluca Angel: ”Slava Domnului, mi-am învățat copiii destul de modești!”

Raluca Angel se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Sărbători, cu alegerea darurilor pentru cei cinci copii ai săi. Răsuflă însă ușurată, căci micuții nu sunt deloc pretențioși, fiind încântați de orice mică surpriză:

”Toată perioada aceasta a fost foarte plină. În afara de programul foarte încărcat, de la școală, copiii sunt la clasa 0, clasa a doua, clasa a patra, clasa a șaptea, și respectiv, clasa a opta, unde avem pregătiri intense pentru examenul de capacitate…

Au fost și alergături pentru Moș Nicolae, cu hăinuțe, dulciuri și jucărele, cărticele…și acum ne pregătim de venirea lui Moș Crăciun. La Anastasia va veni Moșul și acasă, dar și la serbare, la clasă, la Emilian, la fel, la Maria se va organiza Secret Santa. Și ceilalți îl așteaptă acasă pe Moșul, care va veni încărcat cu de toate, ca în fiecare an.

Mi-e destul de greu sa mă organizez cu atâtea și de multe ori Moșul aleargă pe ultima sută de metri, ca să ia de toate”.

Ea ne-a mai dezvăluit și unde ascunde toate cadourile, până la Crăciun, ca să nu fie găsite de copiii ei, care scotocesc peste tot, fiind foarte nerăbdători:

”Apoi e delicat cu ascunsul cadourilor. De cele mai multe ori, Moșul le lasă în mașină, și, pe la ora 3.00, dimineața, merge să le ia, și să le pună sub brad… Dar, Slavă Domnului, mi-am învățat copiii destul de modești și știu să se bucure și de cele mai mici jucărele, și de altele, mai scumpe!”.

Citiți și: Măsură drastică luată de Raluca ex-Angels, mamă eroină cu cinci copii, pentru reducerea facturii la gaze: „Se vede diferența, la bani” EXCLUSIV

Raluca Angel: ”Zilnic facem cumpărături masive, cererea e mare”

Solista Raluca Angel, una dintre cele mai valoroase voci ale României, face tot posibilul să se descurce cu banii, fiind foarte atentă la ce cumpără, mai ales că prețurile, la absolut tot, la mâncare, dar și la hăinuțe și la jucării, aproape că s-au dublat, comparativ cu alți ani:

”Sunt cheltuieli foarte mari, dar le luam etapizat, ca să nu ne pierdem echilibrul. Oricum, noi zilnic facem cumpărături masive, pentru că cererea e mare. Se termină repede, toate, oricât de multe am lua.

Dar, sesizăm, într-adevăr, că lucrurile pe care anul trecut le luam, cu 500 lei, acum le cam luăm cu 800-1.000 de lei. Viața e din ce în ce mai scumpă, banii categoric nu mai au nicio valoare”.

Raluca Angel: ”Noi, ca părinți, încercăm să ne face datoria”

Raluca și soțul ei fac însă tot posibilul ca celor cinci copii ai lor să nu le lipsească nimic. Iar, de Sărbători, vor merge la biserică, ca să se spovedească și să se împărtășească cu toții:

”Noi, ca părinți, încercăm să ne facem datoria, cât putem de bine, pentru ca ei sa fie bucuroși, să nu le lipsească nimic material. Ne gândim și la partea spirituală, pentru că, de fapt, Crăciunul înseamnă Nașterea Domnului și vom merge la duhovnicul nostru, ca să îi spovedim și să îi împărtășim, ca în fiecare sărbătoare”, ne-a mai declarat Raluca Angel, exclusiv pentru Playtech Știri.

De ce a refuzat Raluca Angel să mai cânte de Revelion?

Solista Raluca Angel ne-a vorbit și despre activitatea sa profesională, după revenirea în forță, pe scenă. Ne-a explicat și de ce a refuzat să cânte la Revelion 2024, după ce, ani la rând, de Sărbători, a fost prezentă pe scenă:

”Referitor la partea artistică, am fost foarte prinsă cu repetițiile, cu unele concerte, până acum, și cu bandul, dar și cu Ansamblul Baladele Deltei și de Revelion vreau să mă liniștesc, cu familia mea.

Anul trecut, de Revelion, am cântat la Brașov, până dimineața, departe de familie, și parcă nu mi-a fost prea bine sufletește. Anul acesta vreau să fim împreună pentru că și așa voi intra în studio, pentru piese noi, imediat după Revelion, și voi începe iar cu plecările de acasă, cu pregătirile pentru noi concerte.

Dar, cred ca vom merge între Crăciun și Anul Nou, undeva, la munte, câteva zile. Vrem sa ne liniștim puțin, cu toții, departe de agitația lumii”, ne-a mai mărturisit Raluca Angel, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Raluca a cunoscut celebritatea, alături de Monica, cu trupa Angels, în urmă cu 20 de ani, piesele lor de succes fiind ”Zilele trec” și ”Așa-s băieții”, difuzate și în prezent de posturile de radio.

Citiți și: Raluca, ex-Angels, pregătiri pentru noul an școlar. Câți bani a plătit celebra mamă pe rechizitele celor cinci copii EXCLUSIV