05 sept. 2023 | 15:40

Cum se descurcă mămica adoptivă Daniela Nane cu fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu. A câștigat admirația prietenilor: „I-a cumpărat deja rechizitele” EXCLUSIV

Monden
Cum se descurcă mămica adoptivă Daniela Nane cu fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu. A câștigat admirația prietenilor:
Cum se descurcă mămica adoptivă Daniela Nane, cu fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu. A câștigat admirația prietenilor: "I-a cumpărat deja rechizitele” EXCLUSIV

Daniela Nane a impresionat o țară întreagă cu generosul ei gest, de a o lua în grijă pe Fatima, fiica în vârstă de 13 ani a regretatei pianiste Ioana Maria Lupașcu. Apropiații actriței cu suflet mare ne-au povestit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre preocupările din această perioadă ale Danielei, pentru ca fata să aibă o viață lipsită de griji.

Pianista Ioana Maria Lupașcu s-a stins din viață la doar 45 de ani

Pianista Ioana Maria Lupașcu s-a stins din viață pe 31 august, la doar 45 de ani, la Institutul Oncologic din București, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

După decesul mamei, Fatima Maria, în vârstă de 13 ani, a rămas în grija Danielei Nane (51 de ani), așa cum de altfel actrița a și anunțat, duminica trecută, pe conturile ei sociale:

”Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut.

Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”.

”Daniela nu este speriată de noul rol, de mămică adoptivă, ea a mai crescut un copil, pe fiul ei”

Daniela Nane și a luat deja în serios rolul de mămică adoptivă, Fatima bucurându-se deja de tot sprijinul actriței.
Apropiații Danielei Nane ne-au dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri:

”Daniela i-a cumpărat deja rechizitele micuței, Fatima se pregătește de școală, intră în clasa a Vlll-a, este un copil frumos și bun.Daniela nu este speriată de noul rol, de mămică adoptivă, ea a mai crescut un copil, pe fiul ei, Codrin, are experiență. Este tare fericită și se implică cu tot sufletul să îi facă fetiței viața frumoasă, după acest mare necaz. Deja locuiesc împreună, iar în această perioadă Daniela se ocupă și de actele de tutelă!”.

Codrin, fiul Danielei Nane, în vârstă de 23 de ani, a urmat cursurile în limba engleză ale Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Zeci de mămici au felicitat-o pe Daniela Nane, pentru gestul ei generos: ”Ați luat o decizie responsabilă și nobilă!”

Daniela Nane este încurajată de zeci de femei din România, după anunțul, făcut pe Facebook, că se va ocupa de fiica regretatei ei prietene.Pe contul de Facebook al artistei Daniela Nane au apărut numeroase mesaje de felicitare, dar și de susținere, din partea mămicilor:

”Dumnezeu să vă dea sănătate, ca să puteți avea grijă de fetiță! Am văzut-o de multe ori, în sală, la Filarmonica din Ploiești, când mama ei avea spectacol! Prietenul la nevoie se cunoaște! Ați luat o decizie responsabilă și nobilă. Sănătate multă!”,

”Dumnezeu să vă răsplătească înzecit fapta măreață pe care ați plătit-o și ca fetița să vă prețuiască și să vă mulțumească și să vă fie recunoscătoare pe viitor, pentru că lângă dumneavoastră va avea un viitor frumos și o copilărie frumoasă. Putere să aveți să treceți împreună peste momentul tragic și zilele care vor veni!”.

Iar altcineva a adăugat: ”Sănătate să aveți și să vă bucurați împreună de momentele frumoase și schimbătoare ce vor veni în viața voastră! Toată fericirea din lume și să aveți grijă de acest suflețel de copil, să ajungă un om mare în viață. Să aveți parte de binecuvântare divină. Vei fi sprijin pentru fetiță, ca să se poată obișnui cu pierderea mamei dragi”.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
Fructul care îmbunătățește digestia și previne balonarea. Nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro