Cum se apără Niculina Stoican după ce a fost acuzată că l-a ‘pensionat’ pe Petrică Mîțu Stoian

Cum se apără Niculina Stoican după ce a fost acuzată că l-a ‘pensionat’ pe Petrică Mîțu Stoian
Ce a spus Niculina Stoican despre pensionarea lui Petrica Mîțu Stoian de la Ansamblu

Cum se apără Niculina Stoican de acuzațiile care i-au fost aduse de către impresarul regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. Niculina Stoican a explicat motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian s-ar fi pensionat de la Ansamblul Maria Tănase, instituție al cărei director general este Niculina Stoican.

Cum se apără Niculina Stoican după acuzațiile lansate de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Goșman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a vorbit despre conflictul dintre Niculina Stoican și regretatul artist. El a fost deranjat de faptul că trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Ansamblul Maria Tănase. El a explicat că instituția nu era un loc unde acesta mergea cu drag, alegând să se pensioneze de acolo din cauza Niculinei Stoican cu care s-ar fi aflat într-un conflict. Tot Constantin Goșman a spus că regretatul artist ar fi fost umilit tot timpul de Niculina Stoican.

Niculina Stoican a explicat partea sa de adevăr, fără ocolișuri, despre pensionarea lui Petrică Mîțu Stoian. Ea a spus că interpretul și-a dorit ca în ultima perioadă a vieții să călătorească mai mult și să se bucure de viață, fapt pentru care a decis să plece definitiv din instituție.

„Petre a plecat pentru că și-a dorit să plece. Și-a dorit să iasă la pensie și și-a dorit din tot sufletul să trăiască pentru el, să se plimble, să cânte cât vrea el, unde vrea el și unde vrea el, să stabilească el și să hotărască el singur pentru el. Când eu l-am rugat să rămână, asta mi-a spus, nu mai vreau să hotărască nimeni pentru mine în lumea asta, acesta este motivul pentru care a plecat.”, a spus Niculina Stoican.

”Eu nu m-am certat cu Petre niciodată”

Niculina Stoican a negat, de asemenea, conflictul dintre ea și Petrică Mîțu Stoian, spunând că nu s-a certat niciodată cu regretatul artist, ba chiar artista a spus că s-a înțeles foarte bine cu acesta.

 „Nu. Eu nu m-am certat cu Petre niciodată, niciodată în viața mea. Vocile care spun, îți asumă ceea ce spun, eu îmi asum ce spun. Noi am avut discuții care pot fi constructive pe diverse lucruri, dar niciodată nu ne-am certat. El a plecat pentru că și-a dorit să plece. S-a pensionat pentru că a avut anii de pensie și pentru că și-a dorit să iasă la pensie. Nu a mai vrut să continue cu programul.”, a mai adăugat artista.

Mai mult, celebra artistă a mai spus că atunci când a venit decizia de pensionare a lui Petrică Mâțu Stoian, toți angajații instituției i-au făcut o surpriză și și-au luat la revedere de la el într-un mod frumos, chiar și ea.