Cum scoți magnetul uitat în haine de vânzătoare. Trucul genial care te scutește de un drum înapoi în mall

Dacă te confrunți cu o astfel de problemă, primul mod ca să scapi de ea este să te întorci la magazin ca să eliberezi magnetul, luând cu tine chitanța și produsul.

Cum scoți magnetul uitat în haine de vânzătoare

Dacă nu ai cumpărat magneți special pentru îmbrăcăminte există și alte metode pentru a scăpa de magnetul uitat de vânzătoare în hainele cumpărate. Ai nevoie și șuruburi și răbdare. Unii mai preferă să încălească plasticul cu o brichetă, cu ajutorul căreia se va ”sparge” mecanismul de protecție. Se utilizează un magnet ca să se îndepărteze protecția pentru îmbrcăminte. Astfel, folosind un câmp magnetic, se poate demagnetiza clema, apoi mecanismul se va deschide. Deci, cea mai ușoară modalitate este să cumperi în avans un dispozitiv magnetic pentru a scăpa de eticheta de securitate de pe haine. Se aduce electromagnetul pe clemă, cilindrul mecanismului o să își schimbe poziția, se împinge apoi arcul, iar încuietoarea se va deschide.

Nu încerca însă să rupi magnetul din haine cu un ciocan sau să acționezi asupra lui cu forța brută. Deoarece în interiorul magnetului există, de regulă, o vopsea de neșters, se va distruge cu siguarnță haina cumpărată. Dacă magneții din haine sunt mici, precum monedele, ele pot fi împărțite cu ajutorul mâinilor.

De menționat este că magneții de tip neodim sunt foarte puternici în ce privește forța de atracție, și sunt adesea folosiți pentru a căuta sau a elimina diverse produse metalice de pe diferite tipuri de suprafețe. Astfel de magneți se pot cumpăra numai din magazine specializate, de unde poți afla despre toate proprietățile de bază ale unui material.

Cum scoți un magnet din haine acasă

De precizat este că între îmbrăcăminte și partea convexă a etichetei este introdusă o bandă elastică inelară, lată și densă. Această parte este rotită ”înainte și îmapoi”. Atunci când elasticul intră sub clemă, se rotesc ambele părți, cu o tragere treptată, până ce se deconectează complet.

După ce elasticul intră sub clemă și se sprijină pe tija metalică, se rupe partea superioară a etichetei cu clește ori cu tăietori de sârmă, se scoate arcul cu bilele. Ca să topești partea superioară a clemei peste lumânare, se scoare arcul cu bile cu un forceps. Apoi, tija o să fie eliberată, iar eticheta se poate îndepărta cu ușurință. Se lovește cu putere la jocțiunea jumătăților tagului, pentru a le separa.

Acești magneți din haine sunt utilizați pentru ca produsele să nu fie furate din magazin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI