Și-a pus 2 felii de lămâie în adidași și i-a lăsat așa, câteva ore. Ce a constatat l-a uluit

Și-a pus 2 felii de lămâie în adidași și i-a lăsat așa, câteva ore. Ce a constatat l-a uluit
Si-a pus 2 felii de lamaie in adidasi si i-a lasat asa cateva ore

O folosești în prepararea prăjiturilor, plăcintelor sau asezonarea peștelui. Dar pe lângă minunile pe care le face lămâia în bucătărie, acest fruct citric poate avea diferite întrebuințări și din punct de vedere casnic. Ce se întâmplă dacă pui lămâi în adidași.

Și-a pus 2 felii de lămâie în adidași și i-a lăsat așa, câteva ore

Pleci de dimineață la birou, la cumpărături sau ai diverse întâlniri de oridin profesional care nu suportă amânare, iar un lucru este cert: stai încălțat mai bine de opt ore pe zi. Fie că vorbim despre adidași, bocanci, ghete, cizme sau pantofi, încălțămintea capătă un miros neplăcut de care facem tot posibilul să scăpăm. Iată câteva remedii naturale cu care scapi de izul încălțămintei.

Un truc pe care toate gospodinele l-au folosit, de-a lungul anilor, este acela folosind câteva feliuțe de lămâie. Cum scapi de mirosul plăcut al pantofilor sport folosind acest citric? Simplu. În primul rând, interiorul încălțămintei se curăță cu apă oxigenată 3%. Apoi, exteriorul adidașilor se spală cu săpun și se lasă pantofii la uscat.

După 1-2 ore, tot ce trebuie să faci este să pui o felie de lămâie în fiecare pantof, iar efectele vor fi garantate. Uleiurile esențiale din aceste fructe vor neutraliza mirosul urât al adidașilor. În plus, lămâile au proprietăți antibacteriene, de aceea pielea ta va fi protejată. În cazul în care nu ai lămâi la dispoziție, poți folosi și felii de portocale sau alte citrice.

Cum te scapă zeama de lămâie de arsurile solare

Lămâile sunt printre cele mai utile fructe care există. Pe lângă faptul că sunt răcoritoare și se folosesc în prăjituri sau băuturi, zeama și coaja de lămâie sunt recomandate pentru diverse trucuri casnice. Pe lângă secretul prezentat anterior, cel pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute, zeama de lămâie te poate scăpa de arsurile solare.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci două căni de apă rece cu sucul de la trei lămâi și să pui soluția pe o dischetă, după care vei tampona ușor zonele afectate de soare. Roșeața și durerea vor dispărea în câteva ore.

Chiar dacă te poți folosi de diferite creme și soluții pe care le găsești în magazine, iată că s-a aflat rețeta succesului! O poți prepara chiar la tine acasă și o poți pune într-un recipient pentru a o lua cât mai ușor oriunde. Totuși, protejează-te cât se poate de mult de razele UV pentru ca pielea ta să nu aibă de suferit, mai ales pentru că arsurile solare pot să ducă la îmbătrânirea prematură.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI