Cum scapi de durerea de cap în 30 de secunde, pe ceas. Nici nu trebuie să iei pastile!

Cum scapi de durerea de cap în 30 de secunde, pe ceas. Nici nu trebuie să iei pastile!
Scapă de durerea de cap în doar 30 de secunde

Te supără durerile de cap? Dacă nu vrei să iei pastile pentru a-ți trece migrenele, poți să te folosești de un truc foarte eficient și simplu. Te va ajuta să scapi de disconfort în doar 30 de secunde. Ce trebuie să faci și de ce ai nevoie?

Scapă de durerea de cap în doar 30 de secunde

Unii oameni sunt sensibili la vremea rece, iar durerile de încheieturi sau de cap își fac apariția de la începutul sezonului. În cazul altora este vorba despre o boală sau de stresul și oboseala acumulată. De asemenea, dacă ai probleme cu ochii e cel mai probabil să te doară capul, mai ales când stai cu orele în fața telefonului sau a laptop-ului și micșorezi timpul de stat în lumina naturală. Nu ai nevoie de pastile pentru a scăpa de aceste dureri, pentru că poți scăpa de ele cu ajutorul presopuncturii. Mai exact, este vorba despre o metodă chinezească veche care e ușor de realizat pentru toată lumea.

Trebuie doar să fii atent la tehnică și să găsești punctul Hoku în palma ta, arată healthyfoodhouse.com. Acest punct definitoriu pentru realizarea unui rezultat ca la carte se cuprinde între degetul mare și cel arătător, acolo unde simți că mușchiul e blocat și asociat cu relaxarea părții superioare a corpului. Presiunea în acel punct stimuleză nervii. Fă asta preț de 30 de secunde sau până când simți că mușchiul este relaxat. Repetă procedura de câteva ori chiar și atunci când te simți stresat sau iritat. Ai nevoie de răbdare, credința că va merge și atenție și concentrare asupra.

Tratează durerea de cap în doar 30 de secunde.
Tratează durerea de cap în doar 30 de secunde.

Tipuri de dureri de cap

Migrena – durerea de cap moderat severă, ce poate fi însoțită de stări precum greață, vărsături, sensibilitate la lumină ori la sunete;
Cefalee cluster – durerea puternică de cap numită și durerea de cap “în ciorchine”. Este o cauză genetică, ce poate fi moștenită din familie.
Cefalee de tensiune – durere primară de cap des întâlnită în rândul femeilor.
Durere sinusală – o durere ce se resimte în zona
Durerile ce pot fi provocate de alte afecțiuni, printre care: nevralgii, hemoragii cerebrale, traumatism cerebral, hipertensiune arterială, encefalită.
Durerile de cap pot fi identificate și clasificate și în funcție de zona în care se manifestă
Dureri frontale – se localizează des deasupra sprâncenelor și în zonele în care sunt localizați mușchii temporali și frontali;
Dureri de cap laterale – se localizează în ambele părți ale capului și au o intensitate redusă spre medie;
Dureri de cap la ceafă – durerea ce este asociată cu cefaleea de tensiune;
Dureri de cap în zona maxilarului – dureri provocate de afecțiuni stomatologice și au sursa principală pulpa dentară.
Dureri de cap în zona ochilor – durere localizată în spatele globului ocular și provocată de oboseală, sinuzită sau afecțiune oftalmologică.
Dureri de cap generalizate – cauze multiple precum: gripă, răceală, alergie, lovitură în zona capului. (Sursa: ladoipași.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI