20 nov. 2023 | 10:34

Cum să scapi de furnici cu un produs din dulapul cu medicamente. Are rezultate nebănuite

Diverse
Cum să scapi de furnici cu un produs din dulapul cu medicamente. Are rezultate nebănuite
Cum să scapi de furnici cu un produs din dulapul cu medicamente

Micile insecte atât de importante pentru ecosistem dau, de multe ori, bătăi de cap oamenilor, mai ales celor care locuiesc la casă. Puțini știu că au, cel mai probabil, și acum în locuință soluția salvatoare. Află, din rândurile de mai jos, cum să scapi de furnici cu un produs din dulapul cu medicamente. Are rezultate nebănuite.

Soluție împotriva furnicilor

Ne amuzam când cântam cum „o furnică poate duce-n spate, un grăunte jumătate”, însă apariția acestor insecte în casele noastre este o adevărată problemă – una cu care se confruntă foarte mulți români.

Cu toate că rafturile magazinelor și site-urile de specialitate nu duc lipsă de produse ce promit să le elimine complet și să le țină la distanță, un aliat de nădejde în lupta împotriva furnicilor ar putea fi deja în dulapul tău cu medicamente.

Este vorba despre un unguent folosit de oameni pentru a combate simptomele neplăcute de răceală. Acesta are în compoziție concentrații importante de ulei de eucalipt, mentol și camfor.

Poți să scapi de furnici cu un produs din dulapul cu medicamente

În cazul organismului uman, acești compuși au efect decongestionant nazal și calmează durerile în piept provocate de tuse. Pentru furnici, acest mix de ingrediente este, de fapt, un repelent puternic.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, va trebui să cercetezi puțin și să identifici punctele de acces folosite de aceste insecte pentru a pătrunde în locuință. Caută crăpături în pereți, goluri în fundație, găuri în podele și ferestre prost etanșate.

Te-ar putea interesa și: Insecticid cu lămâie, varianta naturală care te scapă de furnici sau gândaci. Se face mai uşor decât credeai

Ce trebuie să faci

Aplică o cantitate nu foarte mare de unguent în toate aceste locuri. Îți poți folosi degetele sau un cuțit cu lamă lată pentru a întinde uniform produsul peste crăpături.

Acest truc nu este recomandat în casele cu copii mici sau animale de companie. Potrivit veterinarilor, dacă produsul este consumat de câini sau pisici, pot avea probleme de sănătate – greață, vărsături sau convulsii.

Te-ar putea interesa și: Cu ce să pulverizezi în casă și în curte pentru a scăpa de furnici. Amestecul care funcționează perfect

Parteneri
E doliu în lumea întreagă. Unul dintre cei mai mari sportivi de pe Glob a murit
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Rugăciunea care te protejează astăzi. Zi de mare sărbătoare
EVZ.ro
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews
Ungaria cumpără România bucată cu bucată. Ungurii dau lovitura. Se întâmplă în câteva luni
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL. Au lansat INVAZIA TERESTRĂ
Mediaflux
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro