Cum să îți cureți baia cu bicarbonat de sodiu. Trucul extrem de simplu

Cum să îți cureți baia cu bicarbonat de sodiu. Trucul extrem de simplu

Produsele din comerț care conțin chimicale pot fi înlocuite cu două ingrediente pe care le are orice gospodină în bucătărie, atunci când vine vorba de curățarea băii. Bicarbonatul de sodiu și oțetul pot face ca suprafețele din baia ta să strălucească, iar cada și chiuveta vor arăta ca noi.

Cum se curăță baia cu bicarbonat de sodiu.  Trucul extrem de simplu

În articolul de mai jos vă arătăm cum să curățați cada și chiuveta din baie cu bicarbonat de sodiu și oțet. Orice părticică din baie de la cadă, chiuvetă, faianță, perdelele de duș, pot fi curățate cu ajutorul bicarbonatului de sodiu în combinație cu oțetul. În plus, soluția formată din cele două ingrediente poate desfunda inclusiv țevile.

De asemenea, petele cauzate de timp sau din cauza unor produse pot fi eliminate simplu și eficient cu bicarbonat de sodiu. Astfel, tot ce trebuie să faci este să amesteci bicarbonatul cu oțet și să aplici soluția obținută pe cadă sau pe chiuvetă. În plus, pentru a da rezultatele mult dorite este nevoie ca soluția să fie lăsată să acționeze cel puțin 30 de minute. după ce soluția a acționat suprafețele trebuie frecate cu un burete abraziv.

Cum să îți cureți baia cu bicarbonat de sodiu. Trucul extrem de simplu
Cum să îți cureți baia cu bicarbonat de sodiu. Trucul extrem de simplu

O altă metodă de curățare a căzii de baie

După ce suprafețele respective au fost frecate cu buretele acestea vor trebui curîțate cu o cârpă curată pentru a se înlătura soluția. În cazul petelor care nu vor să iasă trebuie aplicată mai multă soluție. Combinația de bicarbonat de sodiu și oțet poate fi folosită și pentru curățarea fainței.

O altă metodă pentru curățarea căzii este umplerea ei cu apă fierbinte, apă în care se va adăuga trei litri de oțet și 4 plicuri de bicarbonat de sodiu. Soluția trebuie lăsată să acționeze în jur de 3-4 ore, după care se scoate dopul de la cadă și se vine cu un burete înumiat în detergent de vase. În sfârșit, cada ta își va recăpăta culoarea albului imaculat. De asemenea, oțetul are proprietăți dezinfectante, asta însemnând că și bacteriile existente în cadă vor fi eradicate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI