Cum să fii boier: pui Poliția Locală să-ți croiască o cărare spre muncă. Cum se „teleportează” Gabriela Firea în 20 de minute din Voluntari la primărie

Cum să fii boier: pui Poliția Locală să-ți croiască o cărare spre muncă. Cum se „teleportează” Gabriela Firea în 20 de minute din Voluntari la primărie

Poliția Locală îi contrazice pe jurnaliști și susține că nu o ajută pe Gabriela Firea să ajungă în 20 de minute de acasă la sediul Primăriei generale.

Poliția Locală a Municipiului București a reacționat după ce Pro TV a difuzat reportajul realizat de Cosmin Savu pentru emisiunea „România, te iubesc!”, în care prezenta traseul Gabrielei Firea de la domiciliu până la Primărie.

Duminică, 24 martie 2019, jurnalistul arăta în reportaj cum polițiștii comunitari din Voluntari și-au ocupat locurile în intersecție iar mașina în care se afla Gabriela Firea s-a strecurat cu ușurință prin intersecțiile oprite de polițiști.

Astfel, doamna primar general a ajuns în doar 20 de minute la serviciu, un timp record pentru restul bucureștenilor care rămân blocați în trafic zeci de minute.

Traseul efectuat a fost Voluntari – Bdul. Regina Elisabeta – sediul Primăriei Generale București, notează Pro Tv.

Gabriela Firea, 20 de minute din Voluntari în inima Bucureștiului. Ce spune Poliția Locală

După ce informațiile au fost preluate de o bună parte a presei, Poliția Locală București a scris un comunicat în care arată că „nu cunoaște traseele pe care se deplasează Primarul General al Capitalei.”

Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București nu cunoaște traseele pe care se deplasează Primarul General al Capitalei. Instituția noastră nu a fost niciodată solicitată de către Primarul General în vederea asigurării unor misiuni de însoțire, de fluidizare a traficului pe anumite trasee și nici de a i se asigura, direct, anumite facilități în trafic.” Poliția Locală București

Mai mult, polițiștii locali spun că pe traseul prezentat în reportaj instituția nu ar avea decât un singur post și că pe drumuri majoritari sunt polițiștii rutieri.

„Pe ruta folosită de către Primarul General – prezentată într-un reportaj, de către un post de televiziune – D.G.P.L.C.M.B. are doar un singur post de dirijare a circulației. Restul traseului este asigurat de agenți ai Brigăzii de Poliție Rutieră, instituție ce nu se subordonează Primăriei Municipiului București. Întregul sistem face parte dintr-un plan de fluidizare rutieră al Capitalei, aprobat la nivelul Prefecturii București, stabilit de către autoritățile locale și Poliția Capitalei.” Poliția Locală București

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI