Cum să faci să nu se mai aşeze praful pe mobilă. E trucul celor care lucrează în hoteluri

Cum să faci să nu se mai aşeze praful pe mobilă. E trucul celor care lucrează în hoteluri
Cum sa faci sa nu se mai aseze praful pe mobila

Cum să faci să nu se mai aşeze praful pe mobilă. Este coșmarul fiecărei gospodine, o sarcină ce trebuie făcută, dar ale cărei rezultate se văd o zi sau poate doar câteva ore. Dacă nu vrei să mai simți că ai muncit degeaba, trebuie să încerci trucul celor care lucrează în hoteluri.

Ce trebuie să faci să nu se mai aşeze praful pe mobilă

Unele gospodine șterg praful săptămânal, altele zilnic. Este o sarcină pe care nu o putem ignora, dar care pare uneori că este făcută degeaba, praful făcându-și apariția imediat pe suprafețele abia șterse.

Dacă vrei să înveți cum să faci să nu se mai aşeze praful pe mobilă, trucul folosit de cei care lucrează în hoteluri este soluția.

Să nu crezi că este o întâmplare că nu găsești niciodată vreun fir de praf în camerele unităților de cazare. Este rezultatul unui truc eficient ce câștigă lupta cu particulele de murdărie ce se lipesc pe suprafața mobilierului, ecranelor, noptierei sau elementelor decorative.

Nu este deloc complicat, îl vei putea aplica și tu acasă, fără probleme, iar diferențele vor fi imposibil de ignorat. În plus, nu vei mai cheltui sume destul de mari de bani pe produsele din comerț.

Trucul celor care lucrează în hoteluri

Înainte de a aplica soluția care te va scăpa de praful de pe mobilă, ține cont de următoarele recomandări:

  • dă cu aspiratorul zilnic în spațiile înguste dintre mobilă și pereți, pentru a evita acumularea de praf
  • schimbă așternuturile des – o dată pe săptămână
  • pune la ferestre jaluzele în loc de perdele sau draperii – sunt mai ușor de curățat și atrag mai puțin praf
  • folosește lavete din microfibră când faci curățenie în casă

Trucul folosit de cei care lucrează în hoteluri este nu doar eficient, ci și neașteptat de simplu. Tot ce trebuie să faci este să iei un recipient cu pulverizator și să îl umpli cu apă. Adaugă câteva picături de glicerină și amestecă bine. Udă o cârpă curată cu soluția obținută și șterge cu ea toate suprafețele  pe care nu vrei să se așeze praful.

Glicerina poate fi adăugată și în apa din găleată atunci când dai cu mopul prin casă.

Urmăriți Playtech.ro și pe