Cum să cureți petele de iarbă de pe haine cu zahăr. Trucul pe care sigur nu l-ai încercat

Cum să cureți petele de iarbă de pe haine cu zahăr. Trucul pe care sigur nu l-ai încercat
Cum sa cureti petele de iarba de pe haine cu zahar. Trucul pe care sigur nu l-ai incercat

Nu există nimic mai plăcut decât să te bucuri de o zi în aer liber, atunci când te conectezi cu natura, alături de familie și prieteni. Desigur, pot apărea și momente neplăcute, precum cele în care îți pătezi hainele de iarbă. Iată cele mai eficiente soluții pentru a face murdăria să dispară.

Cum se curăță petele de iarbă cu zahăr

Atunci când hainele noastre se pătează din cauza ierbii, este foarte dificil să scoatem petele cu soluțiile clasice. Acesta este motivul pentru care gospodinele folosesc un truc genial pentru a îndepărta murdăria folosind cel mai banal ingredient din bucătărie, zahărul.

Indiferent că îți place să mergi prin parcuri, joci fotbal sau ești pasionat de grădinărit, petele de iarbă de pe articolele tale vestimentare preferate devin extrem de iritante. Din aceste considerente, gospodinele folosesc zahărul pentru a îndepărta cele mai dificile pete.

Putem îndepartă petele chiar si atunci când vine vorba de haine colorate și nu se poate folosi clorul. Acest remediu îți va trata hainele cu gentilețe, nu le va maltrata sau decolora. În plus, este foarte accesibil si ai nevoie doar de un produs pe care îl ai în bucătărie, zahărul.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci zahărul cu apă fierbinte, pentru a forma o pastă. Aplică acest amestec pe pată, după ce vei începe să freci pasta. Lasă să stea aproximativ o oră.

Poți aplica mai mult amestec după acest timp și puteți freca din nou. Nu uita să clătești cu apă caldă și, apoi, să speli hainele ca de obicei.

Citește și A pus un săculeț cu sare mare în mașina de spălat și a pornit-o. Ce s-a întâmplat cu rufele apoi

Cum scapi de pete cu ulei

Se întâmplă uneori să scapi o pată de grăsime în timp ce îți mănânci pe fugă pachetul din pauza de prânz ori să scapi din mână batonul de ruj fix pe cămașa preferată, nu-i așa?

Înainte să arunci la gunoi piesele tale vestimentare favorite, gândește-te că există o soluție să le salvezi. Un ulei esențial cu un miros foarte plăcut te scapă de orice pată.

Tot ce trebuie să faci este să aplici uleiul esențial pe o cârpă ușor umezită înainte și tamponează zona afectată. Lasă uleiul esențial să acționeze 10 minute, apoi bagă articolul vestimentar în mașina de spălat.

Un alt truc genial este să amesteci câteva picături din acesta cu un detergent lichid pentru spălat haine și să freci bine cu o periuță de dinți veche.