Cum s-a răzbunat Anca Țurcașiu pe fostul soț. Gestul care a șocat fanii

Cum s-a răzbunat Anca Țurcașiu pe fostul soț. Gestul care a șocat fanii
Cum s-a răzbunat Anca Țurcașiu pe fostul soț. Gestul care a șocat fanii

Anca Țurcașiu s-a răzbunat public pe fostul soț, Cristian Georgescu, iar gestul îndrăgitei artistei nu a trecut neobservat acum, la trei zile dupî ce a anunțat divorțul printr-un mesaj foarte dureros. Aceasta și fostul partener au împreună un băiat pe care îl iubesc enorm, și anume, pe Radu Georgescu, în vârstă de 21 de ani.

Cum s-a răzbunat Anca Țurcașiu pe fostul soț

Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani, trece printr-o perioadă extrem delicată, iar viața ei s-a schimbat complet, începând un nou capitol. Astfel, ea a acordat puțin timp conturilor de socializare și a șters multe dintre pozele în care apare fostul ei soț. Așadar, în imaagini apare fie ea cu alți artiști, fie doar fiul pe care îl adoră. Fanii au remarcat decizia și au copleșit-o cu numărul mare de mesaje pozitive trimise pe Instagram și pe Facebok.

“Important în viață este să nu ne pară rău de experienta vieții! Viața trebuie să meargă înainte pentru dumneavoastră! O viață liniștită vă doresc până la capătul vieții!” este doar unul dintre comentariile emoționante primite de cântăreață pe pagina sa oficială de Instagram.

Conform unor dezvăluiri făcute de Cristian Țânțăreanu, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu ”frecventau cluburile de swingeri”, unde, de altfel, merg și alte persoane publice din România. Controversatul om de afaceri a mai spus că actrița nu era încântată să meargă în astfel de locuri și că fostul ei soț este mai libertin.

A ascuns problemele dintre ei

În urmă cu aproape două săptămâni, Anca Țurcașiu a dat și un interviu emoționant, la ceas aniversar: artista și Cristian Georgescu au împlinit 22 de căsătorie pe 11 iulie. Dar ea a ales să ascundă atunci problemele dintre ei, așadar mesajul său privind divorțul i-a șocat pe mulți:

“Nu știu cum au trecut acești ani. Au trecut frumos și repede. Nu am stat să numărăm niciodată, doar am trăit clipa, cum s-ar spune. E bine, e frumos, faptul că treci alături de omul pe care ți l-ai dorit alături prin viață și-l păstrezi acolo, e minunat. E foarte ușor să renunți la o relație mult mai ușor, decât să o păstrezi”, preciza Anca Țurcașiu pe 11 iulie într-o emisiune la Antena Stars.

De asemenea, întrebată în cadrul interviului oferit pe 11 iulie care este secretul pentru o căsătorie atât de lungă, actrița a spus: “Se muncește mult într-o relație, dar ne iubim. Trăim clipa și nu ne gândim la altceva”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI