Cum s-a răsfățat Gina Pistol în centrul Capitalei. Toată lumea a văzut-o cât de fericită este

Cum s-a răsfățat Gina Pistol în centrul Capitalei. Toată lumea a văzut-o cât de fericită este
Gina Pistol, răsfăț de graviduță. Ce face aceasta în al doilea trimestru al sarcinii?

Gina Pistol nu mai încape în pielea ei de fericire, iar asta se vede oriunde ar păși. Cum se răsfață graviduța? Fanii se bucură extrem de tare de momentele pe care le trăiește aceasta acum pentru prima dată.

Gina Pistol, răsfăț de graviduță. Ce face aceasta în al doilea trimestru al sarcinii?

Viitoarea mămică și-a dorit foarte tare să fie în postura aceasta, iar acum își trăiește lin povestea în care credea că poate nu o să mai ajungă. Partenera lui Smiley a rămas în sfârșit însărcinată și este din ce în ce mai bucuroasă că totul este în limitele normale – bebelușul este sănătos, iar ea se simte excelent. Gina este deja în al doilea trimestru de sarcină și se confruntă cu emoții și mai mari. Vedeta nu mai pare deloc preocupată de siluetă, mai ales că-și dorește tot binele pentru copilul său, astfel că alte griji în afară de sănătatea lui nu mai încap.

Cunoscuta prezentatoarea de televiziune își permite mici plăceri nevinovate în luna a 5-a de sarcină. Până ca Smiley și Gina să-și țină în brațe micuța, mămica trece prin momente plăcute, dar și neplăcute. Acestea se duc de la pofte și bucuria de a-și simți mișcând copilul în burtică…până la retenția de apă, lucru pe care l-au pățit multe alte mămici. Moderatoarea show-ului Chefi la cuțite a fost surprinsă de către paparazzi Spynews la un restaurant, unde și-a comandat cel puțin un fel de mâncare care ar distruge silueta femeilor.

Gina Pistol nu mai ține cont de calorii
Gina Pistol nu mai ține cont de calorii

La ce poftește vedeta?

Conform sursei citate, la primul fel și-a comandat supă cremă, dar la al doilea nu a mai scăpat așa ieftin de calorii și a servit o porție mare de cartofi prăjiți pe care i-a mâncat până la ultimul. Pentru a ține totuși cont de câteva reguli de alimentație și pentru a minimaliza caloriile, alături de ei a consumat și o salată, feridu-se totuși de combinația fatală pe care mulți o îndrăgim – cartofi și carne. Recent, le-a povestit prietenilor vitruali că se confruntă cu retenția de apă în acest moment al sarcinii și că deși nu face excese, le-a cerut sfatul mămicilor din listă pentru a ține sub control situația.

„Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?, spune Gina Pistol într-un videoclip scurt de pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI