Cum s-a pregătit Gina Pistol de Asia Express. Iubita lui Smiley, în avantaj față de concurenții celebri

Cum s-a pregătit Gia Pistol pentru Asia Express?

Vedetele care vor urma să înceapă aventura de la Asia Express au terminat de multă vreme bagajele, iar acum așteaptă cu sufletul la gură primele provocări din show. Desigur că și gazda emisiunii, Gina Pistol a fost și ea plină de emoții, doar că ea a avut parte de un mic avantaj. Ce a făcut înainte cu câteva zile înainte de îmbarcare?

Cum s-a pregătit Gina Pistol pentru Asia Express ?

Cele nouă echipe care vor face parte din aventura Asia Express de anul acesta mai au doar un pas până la provocările deosebite din cadrul concursului. Vedetele și-au luat bagajele, și-au strâns emoțiile și au decolat în cursul zilei de sâmbătă spre Filipine. Speak, cel care va face echipă cu iubita sa, Ștefania, a decis ca înainte de marea aventură să își facă toate poftele.

„Mi-am dat seama că trebuie să mănânc foarte mult acum. Cât mai pot și cât mă mai pot bucura de mâncare. Acum îmi iau toate dulciurile din lume”, a spus Speak. În timp acesta, Gina se află la polul opus. Blondina pare că are mare grijă la siluetă, chiar și înainte de experiența Asia Express.

Cum s-a pregătit Gina Pistol pentru Asia Expres?
Cum s-a pregătit Gina Pistol pentru Asia Expres?

Iubita lui Smiley are grijă la detalii

Nici nu e de mirare, pentru că oricum Gina va avea parte de condiții mai bune în cadrul emisiunii…și nici vorbă de restricții cu carul în ceea ce privește mâncarea sau locul în care doarme. În urmă cu câteva zile înainte de a se îmbarca, iubita lui Smiley a mers într-u supermarket din Capitală unde și-a făcut cumpărăturile.

Conform spynews.ro, Gina a ales să își achiziționeze tot lucruri ușoare, de dietă, precum: roșii cherry, brânză și piept de pui. Cei care au pornit pe Drumul Comorilor alături de gazda emisiunii sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI