Cum s-a pozat Simona Halep la Palatul Versailles din Paris. Fanii au reacționat imediat FOTO

Simona Halep a vizitat Palatul Versailles din Paris

După un sezon în care a reușit să cucerească trofeul de la Wimbledon și să câștige din tenis aproape 7 milioane de dolari, Simona Halep a plecat în vacanță într-un tur al Europei, alături de iubitul ei, Toni Iuruc. Cei doi au trecut prin Paris, iar Simona s-a fotografiat la Palatul Versailles. Fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Simona Halep a vizitat Palatul Versailles din Paris

Simona Halep a plecat într-un tur al Europei, alături de iubitul ei. După ce au trecut prin Budapesta și Viena, Simona și Toni au poposit la Paris. Sportiva a vizitat mai multe obiective turistice, apoi a mers la Palatul Versailles, unde s-a fotografiat, iar ulterior a postat poza pe contul personal de Instagram.

„Nimic nu e imposibil pentru un suflet ambițios”, este mesajul postat de Simona Halep pe rețeaua de socializare. În mai puțin de o oră, fotografia a strâns peste 15.000 de aprecieri din partea fanilor care o urmăresc. Aceștia i-au urat succes pentru sezonul viitor și s-au arătat încântați să o vadă zâmbind.

Foto: Instagram Simona Halep
Foto: Instagram Simona Halep

„Ești cea mai frumoasă. Te iubesc, Simona”, i-a transmis un fan, în timp ce un alt internaut i-a transmis: „Ești o jucătoare de tenis extraordinară. Te admir foarte mult.”

Simona Halep a încheiat anul 2019 pe locul 4 în clasamentul WTA, cu 5.462 de puncte. În fața Simonei s-au clasat Ashleigh Barty (locul 1, cu 7.851 de puncte), Karolina Pliskova (locul 2, cu 5.940 de puncte) și Naomi Osaka (locul 3, cu 5.496 de puncte). Constănțeanca a câștigat din tenis aproape 7 milioane de dolari în acest an, iar suma totală a premiilor câștigate în întreaga sa carieră se ridică la peste 35 de milioane de dolari.

Sportiva a anunțat că va începe pregătirile pentru noul sezon în România. Primul turneu la care va participa în 2020 este cel din Australia, programat în perioada 20 ianuarie – 2 februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI