Cum s-a lăsat fotografiată Andreea Bălan de Victor Cornea. Cei doi iubiţi petrec clipe de neuitat VIDEO

de: Ioana Bucur
03 08. 2023

De când a recunoscut public că este într-o nouă relație, cântăreața radiază de fericire. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și nu ezită să publice imagini pe platformele de social media. Fanii vedei au reacționat imediat când au văzut cum s-a lăsat fotografiată Andreea Bălan de Victor Cornea.

Andreea Bălan, fotografiată de Victor Cornea în vacanța în Austria

Andreea Bălan emană fericire din toți porii. Artista și noul său iubit petrec foarte mult timp împreună și se bucură de fiecare experiență nouă ce le iese în cale. De când a anunțat public că este într-o nouă relație și a dezvăluit și identitatea celui care i-a cucerit inima, artista publică foarte des fotografii în care apare în compania sportivului.

Cuplul este acum în Austria, unde se bucură de momente de relaxare într-un resort spectaculos. Foarte activă pe platformele de social media, vedeta Antena 1 a postat mai multe imagini inedite.

Andreea Bălan s-a lăsat fotografiată în timpul unei plimbări în natură, însă, fără doar și poate, pozele care au stârnit o reacție uriașă din partea internauților sunt cele pe care Victor Cornea i le-a făcut la piscină.

Odata cu maturizarea mea emotionala si cu trezirea spirituală, am inceput sa ador plimbările in natura, sa meditez si sa simt pământul cu tălpile goale 🙏 Asa ma incarc si sunt recunoscatoare pentru toate lucrurile minunate din viata mea. – a scris Andreea Bălan în descrierea fotografiilor făcute de Victor Cornea.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan: “În Andre, nu prea înțelegeam noi așa ce cântăm, dar mai târziu am cântat despre ceea ce simt” Ce melodii scoate acum, odată cu noua relație EXCLUSIV VIDEO

Andreea Bălan

Cum au recționat fanii când au văzut imaginile

Cum era de așteptat, comentariile admiratorilor nu au întârziat să apară. Mulți au observat că sportivul este un fotograf talentat.

Nu că ești frumoasă dar fotograful ăsta te surprinde în cele mai sexy ipostaze.

Cea mai frumoasă și mai sexxy mămică

Atât de frumoasă, drăguță și finuță! Ești superbă! Minunată! Deosebită și specială! Mă bucur atât de mult pentru tine! Meriți din plin toate lucrurile minunate!! Te adooor nespus de muuuuult frumoasa, minunata, deosebita și speciala

Sunteti parti ale aceluiasi intreg! Semanati extraordinar de bine! Ochii,nasul,gura ,zambetul…..sunteti doi frumosi! Bucurati-va de fiecare clipa impreuna si de fericirea voastra.

Ai sufletul tânăr , ești voioasa și optimista și la exterior se vede . O frumusete și o femeie muncitoare . Meriți tot ce este mai bun – sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fani.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, răvăşitoare alături de Victor Cornea. Cum au fost fotografiaţi cei doi la o petrecere