Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Elena Udrea de Adrian Alexandrov. Ce i-a oferit acesta la prima întâlnire

Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Elena Udrea de Adrian Alexandrov. Ce i-a oferit acesta la prima întâlnire
Cum s-a îndrăgostit Elena Udrea de Alexandru Alexandrov: iată detalii din povestea lor!

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu controversat. Mulți nu au dat șanse iubirii lor, dar cu toate astea se pare că testul timpului a închis gurile rele. Cei doi au o relație discretă și o fiică pe care doresc să o crească în liniște. Cu toate astea, aceștia au și acum parte de o încercare grea pentru că blondina se află departe de cei dragi, în spatele gratiilor. Puțini știu cum a început iubirea dintre ea și Alexandrov și cum au reușit să creeze o conexiune atât de bună. Iată cum s-au îndrăgostit!

Cum a început povestea de iubire dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov?

Multe persoane au spus de-a lungul timpului că relația dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu are nicio șansă, dar iată că cei doi au demonstrat tuturor că iubirea învinge. Aceștia formează un cuplu solid deja de șapte ani și au împreună o fetiță pe care încearcă să o crească în liniște.

Din păcate, soarta nu ține cu planurile lor și blondina este din nou departe de aceasta. Cu toate astea, Alexandrov încearcă să îi țină locul și să se ocupe de tot până la întoarcerea ei. Între cei doi există o diferență de peste un deceniu, dar nici asta nu i-a oprit vreodată și nu a stat în calea fericirii lor.

Fostul ministru al Turismului a povestit că îl cunoștea pe afacerist de la sală, ulterior l-a întâlnit întâmplător în oraș. Bărbatul i-a oferit cartea lui de vizită și a invitat-o la cafea, iar de atunci nu au mai putut să se mai dezlipească unul de celălalt.

,,Eu nu știam nici măcar cum îl cheamă”

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu știam nici măcar cum îl cheamă.

Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016 – eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început -, am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a declarat Elena Udrea, pentru viva.ro.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt foarte uniți și în cele mai negre timpuri. Amintim că partenera afaceristului este acum într-un nou moment dificil în viața sa și se află în spatele gratiilor, fiind condamnată în dosarul ,,Gala Bute”.