Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României în prima zi de școală. Ce gest inedit a făcut profesoara Carmen Iohannis

Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României în prima zi de școală. Ce gest inedit a făcut profesoara Carmen Iohannis
Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României în prima zi de școală

9 septembrie 2019, sună clopoțelul pentru început de an școlar, se strigă din nou prezența! Prezent a răspuns și Prima Doamnă a României, care s-a aflat la festivitatea de deschiderea a noului an școlar, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Cum s-a prezentat Carmen Iohannis și ce gest inedit a făcut aceasta pentru elevii săi, aflați din materialul următor!

9 septembrie 2019, prima zi de școală. Cum a apărut Carmen Iohannis în fața elevilor

Carmen Iohannis a fost prezentă, în prima zi de școală, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Soția președintelui Klaus Iohannis este dirigintă la clasa a zecea profil „Științe ale naturii bilingv engleză” la acest colegiu, unde predă două zile pe săptămână limba engleză.

O imagine cu Carmen Iohannis, de la festivitatea de deschidere a noului an școlar, a fost publicată de site-ul tribuna.ro. 

În prima zi de școală, Prima Doamnă a României a optat pentru o ținută simplă, cu o lungime de deasupra genunchilor, așa cum obișnuiește ea să poarte. Aceasta a îmbrăcat o rochie de culoare bleu.

Cu zâmbetul pe buze și plină de energie, soția președintelui a făcut un selfie cu elevii săi, imagine care îi va rămâne o amintire prețioasă din perioada carierei sale de profesoară.

Imagine inedită cu Prima Doamnă a României. Carmen Iohannis, selfie cu elevii săi, în prima zi de școală.
Carmen Iohannis, selfie cu elevii săi, în prima zi de școală. Sursă foto: Răzvan NEGRU

9 septembrie 2019, prima zi de școală. Carmen Iohannis, mesaj emoționant

La festivitatea de deschidere a începutului de an școlar, Carmen Iohannis le-a adresat un mesaj emoționant elevilor. Soția președintelui a încercat să-i încurajeze pe aceștia cu privire la noul an școlar.

„E o zi specială pentru noi. Începe un nou an şcolar. Suntem plini de emoţii, de bucuria revederii, de speranţele unui an foarte bun.

Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaşti până la sfârşit şi să avem multă răbdare unii cu alţii. Mi-a fost foarte dor de ei. Sper că şi lor de mine. Uite ce frumoşi sunt.

Suntem în clasa a zecea şi o să ne fie tot mai bine cred, de acum încolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificil, dar acum ne descurcăm tot mai bine”, a spus Carmen Iohannis, potrivit mediafax.ro.