Cum s-a fotografiat acum Vica Blochina, în plină pandemie. Cea mai cunoscută amantă din România încinge internetul

Cum s-a fotografiat acum Vica Blochina, în plină pandemie. Cea mai cunoscută amantă din România încinge internetul
Cum s-a fotografiat acum Vica Blochina, în plină pandemie. Cea mai cunoscută amantă din România încinge internetul

Vica Blochina a încins Internetul cu pozele de pe Instagram. Cea mai cunoscută amantă din România s-a pozat în ținute hot, încingând imaginația internauților.

Cum s-a fotografiat acum Vica Blochina, în plină pandemie

Îmbrăcată doar în lenjerie intimă, Vica Blochina și-a pus fanii pe jar cu felul în care arată. La cei aproape 45 de ani, Vica Blochina are un trup de balerină și nu se sfiește să-și arate trupul pe Internet, ori de câte ori are ocazia. Fanii s-au delectat cu imaginile postate de fosta iubită a lui Victor Pițurcă și le-au apreciat cu mii de like-uri.

Cum își menține Vica Blochina silueta? A povestit chiar ea.

”Ţin regim pentru că dacă mănânc prostii, mă îngraş imediat. Mănânc foarte multe paste, pizza, cartofi, aşa că sunt într-un veşnic regim. Fac foarte multe masaje, tratamente corporale şi ţin cure cu ceai de slăbit. Merg la sala de sport de cel puţin trei ori pe săptămână, iar în parc urc scările şi le cobor. Eu trebuie să sufăr ca să arăt bine. Toată viaţa mea este o dietă drastică”, a spus Vica Blochina pentru Click!.

Cum a devenit cunoscută ”Vica lui Piți”

Vica Blochina a devenit cunoscută ca ”Vica lui Piți”. Aceasta a fost vreme de 16 ani, amanta lui Victor Pițurcă și a ieșit din anonimat după ce l-a acționat în instanță pentru nerecunoașterea paternității fiului lor, pe nume Edan. Vica Blochina s-a născut pe data de 8 august 1975 în în Klaipeda, Lituania, dar de mai bine de 20 de ani locuiește în România. Vedeta s-a afirmat și ca balerină în clubul Melody, din București, cu o trupă de balet din Lituania.

Chiar dacă nu vorbește cu tatăl copilului ei, Edan are o relaţie bună cu tatăl lui, Victor Piţurcă, deşi iniţial nu a vrut să-l recunoască. Cu toate acesta, Vica Blochina admite că Piţi este un tată devotat. Mai mult, şi se pare că băiatul are și o relaţie foarte bună şi cu fratele vitreg, Alex Pițurcă. În anul 2019, acesta s-a aflat în vacanță în Turcia, alături de Alex și iubita acestuia, Cristina Ich.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI