Cum s-a descurcat mămică eroină Raluca Angels cu darurile de Moș Nicolae pentru 5 copii: „E vorba de multe milioane” EXCLUSIV

Cum s-a descurcat mămică eroină Raluca Angels cu darurile de Moș Nicolae pentru 5 copii: „E vorba de multe milioane” EXCLUSIV
„Îi pun să zică o rugăciune către Sfântul Nicolae, pentru a primi dimineața ceva în ghetuțe” - Raluca Angels

Raluca Blejușcă (36 de ani), fosta solistă a trupei Angels, a fost Moș Nicolae, pentru micuții ei. Micuții au așteptat azi dimineață cu nerăbdare să scotocească în ghetuțe, după daruri. Cum se descurcă o mamă cu cinci copii, de Sărbători, când lista lor cu dorințe este atât de lungă? Raluca susține, în interviul exclusiv pentru Playtech Știri, că nu e deloc treabă ușoară, dar că zâmbetul și bucuria lor merită orice efort și sacrificiu, inclusiv financiar.

Raluca Angels: „Îi pun să zică o rugăciune către Sfântul Nicolae, pentru a primi dimineața ceva în ghetuțe”

Solista Raluca Angels, pe numele ei de scenă, ne-a povestit, pentru Playtech Știri, despre emoțiile din această perioadă. Vedeta a povestit despre cei cinci copii ai ei care l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș Nicolae:

„Oricum, de regulă, de Moș Nicolae, punem în ghetuțe mai mult dulciuri și o jucărie (dar, seara, înainte de culcare, îi pun să zică o rugăciune către Sfântul Nicolae, pentru a primi dimineața ceva în ghetuțe).

Și de Moș Crăciun o să le pun o mulțime de jucării. Anul trecut, cumpărasem atât de multe jucării că de-abia am mai putut ieși cu sacul din magazin..

Fiecare își face câte o listă cu 3-4 cereri. În plus, la grădiniță, mai vine și acolo Moșul, de obicei.Anul acesta, Anastasia termină ultimul an de grădiniță.”, spune Raluca Angels.

Raluca are cinci copii. Emilian e în primul an de școală, Maria e în clasa a treia, Cassian, în clasa a șasea, iar Serafim, în a șaptea. Cea mică, Anastasia, e la grădiniță.

„E vorba de multe milioane. Ce să îi faci, pentru bucuria lor muncim!”

Întrebată de reporterii Playtech Știri cât de mult cheltuiește pe darurile copiilor ei, solista nu a dorit să dezvăluie o sumă anume, din respect pentru mămici:

„E vorba de multe milioane. Ce să îi faci, pentru bucuria lor muncim! Totuși, încercăm să nu risipim banii, dar, câteodată, e inevitabil să nu cumpărăm și lucruri ce nu ar fi neapărat necesare.

Oricum, pe copiii mei i-am învățat să se bucure și de lucruri mărunte și de lucruri mai scumpe, din când în când. Nu în mult stă bucuria copiilor, ci în lucruri oferite cu măsură și dragoste…”, ne-a spus artista.

Unde ține ascunse darurile Raluca Angels: „Le scoatem noaptea din mașină”

Raluca mai susține, în exclusivitate pentru Playtech Impact, că apelează la tot felul de strategii pentru ca năzdrăvanii casei să nu vadă darurile înainte de a fi puse tuturor în ghetuțe: „Cel mai greu mi se pare să ascund toate aceste cadouri, cu câteva zile înainte. Le scoatem noaptea din mașină și le ascundem cât putem de bine, ca să nu le găsească”.

Azi, de Sf. Nicolae, Raluca susține un concert, alături de tenorul Vlad Miriță, la Focșani. Artista cu voce de invidiat va susține, azi, un spectacol de excepție, alături de tenorul Vlad Miriță, iar mâine va lansa și o nouă piesă, cu versuri pline de emoție:

„Miercuri lansez un nou videoclip, la una din cele mai frumoase balade românești, `Rugă pentru părinți`, pe versurile lui Adrian Păunescu. Măcar în perioada Sărbătorilor care vin e nevoie să ascultăm astfel de melodii ce sunt ca un pansament pentru suflet.

Iar de Sf. Nicolae de-abia aștept să cânt în concert, alături de Vlad Miriță, la Teatrul Municipal `Maior Gheorghe Pastia`, din Focșani, de la ora 19.00. Am pregătit melodii superbe. Sperăm să fim un cadou frumos pentru voi”, și-a anunțat Raluca Angels fanii, pe contul de Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe