Cum s-a descurcat Inna 3 săptămâni închisă într-o casă. Ce au făcut mama sa și iubitul Deliric

Inna, închisă într-o casă timp de 3 săptămâni: cum s-a descurcat

Într-o perioadă în care artiștii sunt forțați să ia o pauză, Inna se reinventează. Schimbările i-au făcut numai bine, căci, deși nu de mult începută această nouă perioadă din viața sa, îi merge deja fantastic. E clar…orice ar face, rămâne pe val. Are iubit nou, piese noi, a fost jurat la o emisiune care a fost în topul audiențelor, iar acum are propriul reality-show pe Youtube. Cel din urmă proiect s-a desfășurat într-o vilă de la marginea Capitalei, în care a stat timp de trei săptămâni numai cu prietenii și, din când în când, și cu iubitul. Și mama sa s-a îngrijit ca vedetei să nu-i lipsească nimic în acel interval, în special în ceea ce privește delicatesele culinare.

Inna, sacrificii de dragul artei. Cum s-a descurcat 3 săptămâni închisă în casă. Mama și iubitul Deliric i-au fost alături

Anul 2020 a fost cu succes pentru Inna, în pofida vremurilor tulburi pe care le trăim cu toții. Chiar dacă a urcat rar pe scenă, a continuat să facă muzică și televiziune, a călătorit și s-a îndrăgostit din nou. După ce a terminat de filmat pentru emisiunea ”Masked Singer România”, difuzată pe Antena 1, a decis să înceapă ceva nou: un reality numit ”Dance Queen’s House”, transmis pe Yotube.

Pentru a-și duce la capăt proiectul a fost nevoie ca ea, alături de alți artiști, să stea 3 săptămâni în izolare, într-o casă superbă de la marginea Bucureștiului. Cântăreața descris experiența simplu: „ne-am distrat și ne-am bucurat de timpul petrecut împreună”.

Întrebată într-un interviu pentru WOWbiz despre părerea iubitului ei în privința ideii sale, Inna a clarificat că acesta „a fost și el în casă, m-a vizitat destul de des”. Cât despre opinia mamei despre această acțiune, vedeta a mărturisit că nu avea de ce să se îngrijoreze. Ba chiar aceasta i-a trimis ”de-ale gurii” din când în când, pentru a-i satisface poftele culinare.

„Nu avea de ce să nu fie de acord, totul e safe, în condiții de siguranță. Am vorbit cu ea la telefon, ne-a trimis plăcintă în casă”.

Artista a gătit avocado toast și gogoși

A compus, a cântat, a înregistrat, dar s-a și gospodărit împreună cu amicii ei. Deși au avut un bucătar care s-a ocupat în cea mai mare parte a timpului de această nevoie, în anumite zile, și cei din casă puneau mâna pe oale, chiar și Inna.

„Am avut bucătar care ne-a pregătit de mâncare în anumite zile, ne-am gătit și noi (de exemplu, într-o zi, Toto, iubitul meu, ne-a gătit o rețetă vegană delicioasă, Anca ne-a făcut salam de biscuiți, eu am făcut avocado toast, gogoși). Dar primeam și mâncare zilnic de la un restaurant”, a mai povestit bruneta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI