Cum s-a afișat Anamaria Prodan în Dubai, după ce Florentina Raiciu a făcut spectacol la mare VIDEO

Cum s-a afișat Anamaria Prodan în Dubai, după ce Florentina Raiciu a făcut spectacol la mare VIDEO
Cum s-a afișat Anamaria Proadan la scurt timp după ce Florentina Raiciu a făcut spectacol la mare?

Anamaria Prodan se bucură de zilele senine și de sezonul estival. Cum s-a afișat în momentele în care familia sa este subiectul principal de discuție în presa mondenă din toată țara? Imaginile vin la scurt timp după ce Florentina Raiciu a făcut un spectacol uriaș pe litoralul românesc.

Cum s-a afișat recent Anamaria Prodan?

Scandalul din familia Prodan-Reghecampf este în prim-plan în toată presa din România. Ceea ce îi surprinde pe iubitorii de monden și pe fanii cuplului celebru este că fiecare pare că își continuă viața separat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cunoscutul antrenor a recunoscut că nu este interesat de zvonuri și că cel mai important este ca acum să fie alături de mama sa care are probleme serioase de sănătate, Florentina Raiciu se petrece de zor pe litoral, iar Ana se ‘vindecă’ la Dubai.

Internauții o surprind pe soția lui Reghe așa cum i-a obișnuit, înconjurată de lux și opulență. Vedeta se distrează și de una singură, precum arată ultimele imagini postate de aceasta pe rețelele de socializare.

Impresara a fost filmată în timp ce conducea un Lambourghini, îmbrăcată fiind într-o ținută extrem de sexy cu un imprimeu leopart. Anamaria a avut pe parcursul filmulețului o privire serioasă și îngândurată, pe alocuri părând că plimbarea este făcută de nevoie, pentru a-i limpezi mintea.

Multe au fost declarațiile vedetei care au trezit semne de întrebare în dreptul fanilor cuplului. Cu toate astea, după o serie de mărturisiri avem din nou parte de liniște din partea celor implicați în acest scenariu.

Amintim că presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf s-a distrat de minune la mare, acolo unde a făcut senzație pe plajele din Mamaia. Aceasta s-a pozat din toate unghiurile și și-a arătat trupul bine lucrat la sală.

„Cine este Florentina Raiciu să vorbesc eu despre ea?”

„Cine este, de exemplu Florentina Raiciu, ca să vorbesc eu despre ea? Nu îmi rămâne decât să trag și eu niște concluzii. Că toate aceste femei care apar în viața lui Reghe nu vor decât faimă. Că na, nu te plimbi la brațul oricărui bărbat, nu e nea Gigel Geamantan, este Laurențiu Reghecampf. La un moment dat, văzând că tot apar și apar diverse femei, l-am întrebat pe Laurențiu dacă are ceva cu vreuna. Nu mai pot, nu se mai termină cu femeile. De fiecare dată se uită în ochii mei și spune că nu le cunoaște”
Anamaria Prodan (Sursa: playsport.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe