28 iul. 2022 | 10:04

Cum reciclezi sticle și PET-uri la Kaufland România. Ce bonus primești dacă o faci

Știri generale
Cum reciclezi sticle și PET-uri la Kaufland România. Ce bonus primești dacă o faci
Cum să reciclezi sticle și PET-uri la Kaufland?

Kaufland România încurajează reciclarea! Poți să mergi la lanțul tău de supermarket-uri preferat și să scapi de sticle și PET-uri, iar pentru asta o să primești și un bonus. ,,Vino cu 5 recipiente (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu) la centrele de colectare selectivă din parcările magazinelor noastre”, anunță supermarket-ul ales zilnic de foarte mulți români. Care este ,premiul’ de care o să te bucuri dacă faci un astfel de gest?

Reciclezi și salvezi: bonus din partea Kaufland România pentru sticle și PET-uri

Cantitatea de deșeuri generate în România este de 22 de milioane de tone pe an, mai mare decât producția de grâu a țării. Ținta de reciclare pe care o au specialiștii este de 60-70% și poate fi atinsă doar dacă se rezolvă problema deșeurilor biodegradabile.

„Ţinta de reciclare pe care o avem, de 60-70%, poate fi atinsă doar dacă rezolvăm problema deşeurilor biodegradabile, care reprezintă 60% din deşeurile municipale.

România produce astăzi mai mult deşeu decât grâu, 22 de milioane de tone pe an de deşeuri. Există un potenţial enorm şi acesta trebuie fructificat”, a adăugat Damov, care este şi preşedintele Green Group.

Tipuri de ambalaje

Kaufland România se alătură mișcării și îi îndeamnă pe români să recicleze, iar pentru un astfel de gest ei o să primească și un mic premiu. Mai exact, poți să aduci sticle și PET-uri în parcările magazinelor Kaufland, acolo unde o să găsești aparate automate pentru trei tipuri de ambalaje:

  • PET-uri (cu volum de până la 3 litri);
  • sticlă;
  • doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Ce premiu primești?

Românii trebuie să vină la centrele de colectare din parcarea magazinelor și pot să primească un voucher de 10%. Această reducere se aplică articolelor semnalizate cu bănuțul „Reciclezi și salvezi”. Voucher-ul este valabil în perioada 27 iulie – 2 august pentru orice produs din categoria ,înghețată’

,,Vino cu 5 recipiente (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu) la centrele de colectare selectivă din parcările magazinelor noastre și primești un voucher cu 10% Extra Reducere la articolele semnalizate cu bănuțul „Reciclezi și salvezi”.

În perioada 27 iulie – 02 august 2022 vei primi un voucher de 10% Extra Reducere față de prețul afișat la raft, pe care îl poți folosi în perioada 27 iulie – 02 august 2022 pentru a cumpăra orice produs din categoria ÎNGHEȚATĂ.

Cuponul nu este reutilizabil și poate fi folosit doar pentru un sinlur produs. Pot fi folosite mai multe cupoane pe același bon. Cuponul nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții. Pentru a putea fi scanat la casele de marcat, cuponul are valoarea de 0,01 RON.”

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Reghe și cei doi băieței: Liam și Landon. Fotografie în premieră
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A fost dureros
Capital.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DILEMA pe care o au toți românii. Care e PLURALUL pentru pască?
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro