Cum reciclezi recipiente din plastic la Kaufland România. Ce bonus îți oferă „broscuța” de la intrarea din magazin

Cum reciclezi recipiente din plastic la Kaufland România. Ce bonus îți oferă „broscuța” de la intrarea din magazin
Cum reciclezi recipiente din plastic la Kaufland Romania. Ce bonus iti ofera broscuta de la intrarea in magazin

Vești bune pentru clienții Kaufland România. Celebrul retailer german a pornit o campanie de reciclare a recipientelor din plastic, pentru a ajuta natura și a susține un stil de viață sustenabil. Ce bonus vor primi clienții supermarketului, la intrarea în magazine.

Cum reciclează plasticul cei de la Kaufland România

Kaufland România a pornit o campanie interesantă prin care clienții pot recicla sticle, vase, tacâmuri și tot felul de recipiente din plastic, arătându-și grija pentru mediul înconjurător. Cunoscutul lanț de supermarketuri susține un stil de viașă sustenabil, iar pe site-ul lor oficial au descris toate detaliile campaniei.

„Am introdus în premieră în magazine un sistem nou de colectare a recipientelor goale de produse de igienă sau de curățenie, ce vor fi reciclate pentru a proteja mediul înconjurător.

În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, la intrarea în magazine, clienții pot depune recipiente de:

  1. produse de îngrijire personală: șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid;
  2. produse de curățenie: detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor.

Citește și Gafa comisă de Kaufland, sesizată de Asociația pentru Protecția Consumatorilor. Ce mesaj a transmis retailerul

De ce ofertă beneficiază clienții Kaufland până pe 31 iulie

Mai mult de atât, consumatorii care vin la Kaufland să recicleze vor primi bonus un voucher de 50% reducere la o anumită gamă de produse.

Campania este valabilă până pe 31 iulie 2022. Tot ce trebuie să faci este să mergi la Biroul de Informații, pentru a primi cuponul de reducere.

În prezent, broscuța de reciclare a plasticului este disponibilă în toate magazinele Kaufland din Capitală și din țară.

La fiecare 3 recipiente de plastic aferente produselor cosmetice și de curățenie pe care le lași în broscuța noastră în perioada 01 – 31 iulie 2022, îți oferim o reducere de 50% la toată gama de produse Glade Sense&Spray aparat + rezerva 18ml și Dr. Backmann.

Mergi la Biroul de Informații și intră în posesia cuponului de reducere**, apoi ridică produsul de la raft și prezintă-l pentru scanare la casa de marcat.

Nu sunt incluse în campanie produsele cosmetice și de curățenie ambalate în recipiente: metalice, de sticlă, Tetra Pak și carton, produsele de machiaj, deo stick, spray și pastă de dinți, perii, mănuși, bureți de vase, bureți de baie, spray-uri sau orice alte produse cosmetice sau de curățenie care nu sunt ambalate în recipiente de plastic.

Valoarea cuponului este de 0,01 lei la casele de marcat.”, scriu cei de la Kaufland România pe site-ul lor oficial.

Citește și Cât costă 1 litru de ulei de floarea soarelui în Kaufland România. E cel mai mare din UE

Urmăriți Playtech.ro și pe